Friday, September 20, 2024
Home » Τ/κ επιχειρηματίες στα Δικαστήρια στη Λευκωσία

Τ/κ επιχειρηματίες στα Δικαστήρια στη Λευκωσία

0 comments

Κατάμεστη ήταν η μικρή αίθουσα του Κακουργιοδικείου στις δυο δικαστικές διαδικασίες της εβδομάδας για την υπόθεση σφετερισμού γης Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, με κατηγορούμενο τον Σιμόν Μιστριέλ Αϊκούτ.

Κι αυτό γιατί μέλη της οικογένειας Αϊκούτ (όχι οι δυο καταζητούμενοι γιοί του), αλλά και Τουρκοκύπριοι συνεργάτες του έσπευσαν μαζικά να στηρίξουν δια φυσικής παρουσίας τον 73χρονο.

Όπως διαπιστώσαμε, ακόμα και μετά το τέλος της χθεσινής διαδικασίας, άνθρωποι που τον γνωρίζουν αφίχθηκαν με καθυστέρηση στις εγκαταστάσεις του Δικαστηρίου. Ενδεικτική η περίπτωση δυο προσώπων, τα οποία έψαχναν την αίθουσα όπου γινόταν η δικαστική διαδικασία.

Όταν ενημερώθηκαν ότι η διαδικασία είχε ήδη ολοοκληρωθεί και ότι το Κακουργιοδικείο αποφάσισε την περαιτέρω κράτηση του Αϊκούτ ως υποδίκου, φανέρωσαν την απογοήτευσή τους. Ένας εκ των δυο αυτοσυστήθηκε ως επιχειρηματίας εταιρείας DIY που συνεργάζεται στενά με τον 73χρονο.

Φ.Μ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More