Friday, September 20, 2024
Home » Στην Ανόρθωση είναι… «λαρτζ»!

Στην Ανόρθωση είναι… «λαρτζ»!

0 comments

Ο οικονομικός έλεγχος στην Ανόρθωση είναι μια από τις πιο πονεμένες ιστορίες στη σύγχρονη Ιστορία της. Κατά καιρούς, όλοι απαιτούν οικονομικό έλεγχο, αλλά τα αποτελέσματα -τουλάχιστον- αυτού του οικονομικού ελέγχου δεν τα μαθαίνουμε ποτέ! Για να είμαστε σωστοί, αυτό το σίριαλ κρατάει, τουλάχιστον μια εικοσαετία. Στην Ανόρθωση, όμως, είναι… «λαρτζ»!

Ακόμη και απόφαση Δικαστηρίου έχει εκδοθεί ότι διοικούντες (προ 17ετίας και βάλε και ονόματα δεν λέμε…) έχουν καταχραστεί χρήματα, αλλά μύγα που τους τσίμπησε. Πριν από μια ντουζίνα χρόνια (στο περίπου πάντα), ο ανεξάρτητος έλεγχος, όντως, προχώρησε βαθιά. Με το που βγήκαν, όμως, τα νούμερα από τους έγκριτους ορκωτούς λογιστές, έγινε η «κωλοτούμπα».

«Για χάριν της ενότητας, δεν υπάρχει λόγος να ανακοινωθούν τα στοιχεία», ήταν η ατάκα που ακουγόταν στους κυανόλευκους διαδρόμους. Μάλλον, κάποιοι αποφάσισαν ότι δεν… συμφέρει η αλήθεια. Στην Ανόρθωση, όλοι θέλουν ανεξάρτητο οικονομικό έλεγχο, αλλά κανένας δεν τον κάνει! Είναι απίστευτο.

Τέλος Μαΐου 2024, ο Χρίστος Πουλλαΐδης ισχυρίζεται ότι έβαλε στην Ανόρθωση 20 εκ. ευρώ, παραδίδει τις μετοχές με 1 ευρώ και «απαιτεί να γίνει ανεξάρτητος έλεγχος σε όλα τα διοικητικά συμβούλια της εταιρείας». Την ίδια ώρα κυκλοφορεί ευρέως ότι μέλη της «Κυρίας» θα κινηθούν νομικά εις βάρος του Ανδρέα Σάντη για «κακοδιαχείρηση».

Τέλη Ιουνίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρίστος Χατζηστεφάνου, στην παρουσία δημοσιογράφων, ισχυρίζεται πως έγινε κακοδιαχείριση από την προηγούμενη διοίκηση και ότι «θα μπουν ανεξάρτητοι ελεγκτικοί οίκοι και θα κάνουν έρευνα»! Και πρόσθεσε ότι αν υπάρχουν «ευρήματα» που στοιχειοθετούν υπόθεση θα προχωρήσουν ανάλογα. Κύριοι, δεν βρέχει!

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More