Friday, September 20, 2024
Home » iPhone 15 Pro Max: Δείτε τη συσκευή των 440 κιλών που έσπασε το ρεκόρ Guinness

iPhone 15 Pro Max: Δείτε τη συσκευή των 440 κιλών που έσπασε το ρεκόρ Guinness

0 comments

Οι YouTubers Matthew Perkins (DIY Perks) και Arun Maini (MrWhoseTheBoss) κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα λειτουργικό αντίγραφο του iPhone 15 Pro Max σε 100 φορές μεγαλύτερο μέγεθος, κατακτώντας επίσημα το ρεκόρ Guinness. Το τεράστιο αυτό smartphone είχε ύψος κάτι παραπάνω από 2 μέτρα και ζύγιζε 440 κιλά. Για να το κατασκευάσουν, οι Perkins και Maini ξεκίνησαν από την οθόνη, μια διαδικασία που απαιτούσε την μετατροπή μιας τηλεόρασης LG Signature OLED 88 ιντσών σε οθόνη αφής. Για το σκοπό αυτό, κατασκεύασαν ένα ειδικό φύλλο αφής στο μέγεθος της οθόνης και το στερέωσαν με διαφανή UV εποξική κόλλα.

Η επόμενη πρόκληση ήταν η τοποθέτηση των υπερμεγέθων εξαρτημάτων της συσκευής στο πλαίσιο, όπως τα ηχεία, την τριπλή κάμερα, τα κουμπιά έντασης και λειτουργίας και το ειδικό κουμπί. Το πλαίσιο κατασκευάστηκε από αλουμίνιο με έναν σταυροειδή υποστηρικτικό άξονα στο κέντρο, επιτρέποντας την περιστροφή της συσκευής χωρίς κίνδυνο τραυματισμού λόγω βάρους. Η κατασκευή της κάμερας ήταν από τα πιο ακριβά σημεία, καθώς χρησιμοποιήθηκαν μια Canon EOS R5 και μια Sony RX10 Mark 4 για να μιμηθούν τις λειτουργίες της τηλεφακού του iPhone 15 Pro Max.

Λόγω της κλειστής φύσης του λειτουργικού συστήματος iOS της Apple, οι δημιουργοί επέλεξαν τοAndroid, το οποίο προσέφερε δύο βασικά πλεονεκτήματα: το λειτουργικό σύστημα Bliss OS επέτρεψε την αναπαραγωγή της εμφάνισης της αρχικής οθόνης του iPhone με ειδική θεματολογία και την εγκατάσταση του παιχνιδιού Flappy Bird, κάτι που οι χρήστες iPhone δεν μπορούν να κάνουν εδώ και σχεδόν μία δεκαετία.

Παρόλο που το τεράστιο iPhone δεν είναι τόσο πρακτικό, αποδείχθηκε πλήρως λειτουργικό. Ο Maini και οι φίλοι του το πήραν στους δρόμους του Λονδίνου για να το δοκιμάσουν στην πράξη, πραγματοποιώντας αγορές μέσω tap-to-pay, αποστολή email και βιντεοκλήσεις. Παρά τη λειτουργικότητά του, η τολμηρή κίνηση να βγει στους δρόμους με μια συσκευή αξίας 70.000 δολαρίων χωρίς προστατευτική θήκη σίγουρα προκαλεί εντυπώσεις.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More