Thursday, September 19, 2024
Home » Netflix: Το Squid Game επιστρέφει με δικό του ποτό!

Netflix: Το Squid Game επιστρέφει με δικό του ποτό!

0 comments

Καθώς περνάμε από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, οι μέρες αρχίζουν να μικραίνουν και οι θερμοκρασίες να πέφτουν. Αυτό σημαίνει ότι οι εξωτερικές δραστηριότητες αντικαθίστανται από περισσότερες εσωτερικές, όπως, για παράδειγμα, το να ανακαλύπτουμε τις νέες που προστίθεται στις γνωστές πλατφόρμες streaming. Το Netflix, μάλιστα, ετοιμάζεται να λανσάρει αρκετές νέες σειρές και extra περιεχόμενο τις επόμενες εβδομάδες, αλλά παράλληλα παρουσιάζει -στην Ιαπωνία προς το παρόν- και ένα νέο προϊόν: ένα κοκτέιλ σε κουτάκι σε συνεργασία με τη Suntory και το γνωστό ιαπωνικό brand Horoyoi.

Τα Horoyoi είναι ελαφριά αλκοολούχα ποτά τύπου “sours” με βάση το σότσου. Τα εν λόγω αεριούχα, που συνήθως είναι γλυκά και φρουτώδη, αποτελούν δημοφιλή επιλογή στην Ιαπωνία και διατίθενται στα αντίστοιχα μίνι μάρκετ της χώρας. Η λέξη “Horoyoi” σημαίνει “ελαφρώς μεθυσμένος” στα ιαπωνικά και αναφέρεται στο χαμηλό ποσοστό αλκοόλ (3%) των ποτών. Το νέο ποτό, το οποίο δεν είναι απλά μια επανασυσκευασία των υπαρχόντων Horoyoi, ονομάζεται Horoyoi Netflix Cola Sour και έχει βάση την κόλα.

Υπάρχουν δύο διαφορετικά σχέδια κουτιών, τα οποία προβάλλουν δημοφιλείς σειρές του Netflix Ιαπωνίας. Το ένα κουτί απεικονίζει τις σειρές “Squid Game” και “Ai No Sato/Love Village”, οι οποίες ξεκινούν τη δεύτερη σεζόν τους αυτό το φθινόπωρο, ενώ το άλλο είναι διακοσμημένο με εικονογραφήσεις για τις σειρές “The Queen of Villains” και “Talk Survivor”. Σύμφωνα με το Netflix και τη Suntory, η ιδέα για το κοκτέιλ αυτό προέκυψε από την κοινή επιθυμία τους να κάνουν τον ελεύθερο χρόνο των καταναλωτών πιο ικανοποιητικό, με την ελαφριά ποσότητα αλκοόλ να είναι αρκετή για χαλάρωση, χωρίς να προκαλεί υπνηλία και να εμποδίζει την παρακολούθηση των σειρών.

Το Horoyoi Netflix Cola Sour προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Ψίμυθος: Το Netflix αποκάλυψε το πολυσυζητημένο νησί του Lost

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More