Friday, September 20, 2024
Home » Το σενάριο για Πρόεδρο Δένδια και τα τρία στελέχη της ΝΔ που «τάδωσαν όλα»

Το σενάριο για Πρόεδρο Δένδια και τα τρία στελέχη της ΝΔ που «τάδωσαν όλα»

0 comments

Νέος κύκλος συζήτησης φαίνεται πως έχει ανοίξει για την Προεδρία της Δημοκρατίας και ορισμένοι εμφανίζουν μια αξιοσημείωτη βεβαιότητα ότι την Κατερίνα Σκελλαροπούλου θα διαδεχθεί ο Νίκος Δένδιας, τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός δεν άνοιξε τα χαρτιά του.

Οι Δελφίνοι και το σενάριο για Δένδια στην ΠτΔ

Πηγή του ΒΗΜΑτοδότη, που συνομίλησε με άνθρωπο του Μαξίμου, πληροφόρησε τη στήλη για ορισμένα (ενδιαφέροντα) πράγματα. Λέει, λοιπόν, ο άνθρωπος του Μαξίμου ότι το σενάριο περί Δένδια στην Προεδρία της Δημοκρατίας είναι πρόωρο και ότι πάντως δεν διακινείται από εκεί. Δηλώνει μάλιστα βέβαιος ότι δεν διακινείται ούτε από τον ίδιο τον υπουργό Αμυνας. Και από ποιον διακινείται δηλαδή; Ο άνθρωπός μας λέει ότι το σενάριο αυτό εκπορεύεται από… δελφίνους, οι οποίοι θέλουν να «ξεφορτωθούν» τον Δένδια. Ενδιαφέρον από πολλές απόψεις. Και λόγω της βεβαιότητας για τους εμπνευστές του σεναρίου, αλλά και για το γεγονός ότι υπάρχουν δελφίνοι, έστω και αν δεν τους βλέπουμε.

Ποια τρία στελέχη της ΝΔ «τα έδωσαν όλα» στη μάχη της επικοινωνίας

Τα άλλα νέα από το Μαξίμου είναι ότι με το τέλος του καλοκαιριού, το οποίο δεν ήταν και τόσο εύκολο για την κυβέρνηση, αφού πήραν φωτιά και τα μπατζάκια της, έχει γίνει μια αξιολόγηση όσων έπεσαν ή δεν έπεσαν στη μάχη της επικοινωνίας το προηγούμενο διάστημα. Κοινώς, όσων βγήκαν μπροστά και όσων έκαναν, κατά το κοινώς λεγόμενο, την… πάπια. Αυτό που μου λένε λοιπόν είναι ότι τρία πρόσωπα τα έδωσαν όλα, έστω και με βαριά καρδιά ή επειδή αυτή είναι η δουλειά τους. Ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης και ο Παύλος Μαρινάκης.

Οι υπόλοιποι είτε σφύριζαν αδιάφορα είτε έκαναν χαλαροί τις διακοπές τους. Οπως λέει η πηγή του ΒΗΜΑτοδότη στην κυβέρνηση, αυτή η αποχή δεν θα συνεχιστεί και πιθανώς να τραβηχτούν αφτιά σε βουλευτές, υπουργούς και λοιπά στελέχη. Φαίνεται όμως ότι είναι πολλά και ποιος θα τα πρωτοτραβήξει.

Πηγή: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More