Thursday, September 19, 2024
Home » Ομόνοια: Έχουν συνηθίσει στην… αντίστροφη μέτρηση

Ομόνοια: Έχουν συνηθίσει στην… αντίστροφη μέτρηση

0 comments

Οι οπαδοί της Ομόνοιας έχουν συνηθίσει στην… αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των μετεγγραφικών χρονοδιαγραμμάτων. Στις 4 Σεπτεμβρίου ήταν το χρονικό όριο για να δηλωθούν οι ποδοσφαιριστές της ευρωπαϊκή λίστα, ενώ αύριο λήγει η μετεγγραφική περίοδος για την Κύπρο.

Θα υπάρχει, βέβαια, ανοικτό (μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου) το παραθυράκι της απόκτησης άνεργου ποδοσφαιριστή, ή ποδοσφαιριστή με υποσχετική από την Κύπρο (απαγορεύονται δηλαδή οι διεθνείς μετεγγραφές), αλλά συνήθως είναι ζόρικα τα πράγματα. Κι αυτό διότι «άνεργοι» θεωρούνται οι ποδοσφαιριστές που ήταν χωρίς συμβόλαιο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου και δεν είχαν πραγματοποιήσει μεταγραφή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Επιπρόσθετα, για να εγγράψεις άνεργο στον κατάλογο Α, θα πρέπει να υπάρχει κενή θέση.

Τα δεδομένα στους πράσινους δεν έχουν αλλάξει. Βάλντας Νταμπράουσκας και Γιάννης Αναστασίου προσπαθούν να φέρουν έναν σέντερ φορ, ο οποίος θα πιάσει αμέσως δουλειά για τις εγχώριες διοργανώσεις. Στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Υποψηφιότητες, υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν.

Θεωρείται βέβαιο ότι τις τελευταίες ώρες η προσπάθεια θα εντατικοποιηθεί, αφού η κλεψύδρα αδειάζει. Υπάρχει η πίστη για την αξία και τη δυναμική του υφιστάμενου ρόστερ, αλλά στο στρατόπεδο των πρασίνων θέλουν άλλη μια προσθήκη που θα τους «εκτοξεύσει».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More