Thursday, September 19, 2024
Home » ΑΕΚ: «Ο μισθός του Αϊτόρ και η… επιδότηση 650.000 ευρώ από Αλαφούζο»

ΑΕΚ: «Ο μισθός του Αϊτόρ και η… επιδότηση 650.000 ευρώ από Αλαφούζο»

0 comments

Η ελλαδική ιστοσελίδα sportdog.gr αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της μετεγγραφής του Αιτόρ από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ.

Ο Ισπανός εξτρέμ, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τον Ντιέγκο Αλόνσο, παραχωρήθηκε στην ομάδα της Λάρνακας, αλλά το κόστος της μετεγγραφής υπερβαίνει τα 650.000 ευρώ για το «τριφύλλι», καθώς επιδοτεί το συμβόλαιο του παίκτη.

Όσο για τους κιτρινοπράσινους, θα τους στοιχίσει μόλις 130.000 ευρώ για μία σεζόν. Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«ΑΙΤΟΡ: Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν από τους ελάχιστους παίκτες – μέχρι τώρα – που δεν υπολογίζονται από τον Ντιέγκο Αλόνσο και ο Παναθηναικός κατάφερε να τον… ξεφορτωθεί.

Βέβαια τον πλήρωσε αδρά αφού μπορεί να βρήκε ομάδα, την ΑΕΚ Λάρνακας του παλιού γνωστού του Τσάβι Ρόκα, αλλά στους Κύπριους θα στοιχίσει όλη την σεζόν μόλις 130.000 ευρώ. Κι αυτό αφού το υπόλοιπο ποσό, του παχυλού συμβολαίου που είχε στο τριφύλλι, θα το πληρώσουν οι πράσινοι.

Ουσιαστικά δηλαδή ο Αλαφούζος… επιδότησε με περίπου 650.000 ευρώ την μεταγραφή του Αιτόρ στην ΑΕΚ Λάρνακας, προκειμένου να τους αδειάσει την θέση στο ρόστερ. Ο Ισπανός εξτρέμ μάλιστα αρνήθηκε να διευκολύνει τον Παναθηναικό, που είχε συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας να του δώσει συμβόλαιο με 520.000 ευρώ net αποδοχές τον χρόνο.

Ο Αιτόρ επικαλέστηκε πως δεν ήθελε να πάει στην Βουλγαρία και έτσι το deal δεν προχώρησε, πρός ικανοποίηση και του Ρόκα που τον περίμενε στην Κύπρο…».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More