Friday, September 20, 2024
Home » ΑΕΚ: Δημιουργία ευκαιριών η μεγάλη δυσκολία της

ΑΕΚ: Δημιουργία ευκαιριών η μεγάλη δυσκολία της

0 comments

Η ήττα της ΑΕΚ από την Πάφος FC με 0-2, ανέδειξε διάφορες αδυναμίες που καλείται να διορθώσει ο Χένινγκ Μπεργκ κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η έλλειψη δημιουργικότητας στην επίθεση είναι ένα ζήτημα που φαίνεται να πληρώνει μέχρι στιγμής η ομάδα της Λάρνακας. Μια αδυναμία που φάνηκε από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια των κιτρινοπράσινων κόντρα στην Πακς.

Παρόλο που η ΑΕΚ διατηρούσε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του πρόσφατου αγώνα, δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες και να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ίβουσιτς. Παράλληλα, οι επιθέσεις ήταν αργές και προβλέψιμες ενώ η αμυντική της γραμμή φάνηκε ευάλωτη στις αντεπιθέσεις της Πάφου. Το γκολ του Σίλβα στο 67ο λεπτό είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα έλλειψης αμυντικής συγκέντρωσης, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει το γκολ χωρίς ιδιαίτερη πίεση.

Με δύο εβδομάδες διαθέσιμες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Μπεργκ έχει χρόνο να αναλύσει τις αδυναμίες καθώς η συνέχεια του πρωταθλήματος θα απαιτήσει μεγαλύτερη σταθερότητα και αποτελεσματικότητα, εάν η ΑΕΚ θέλει να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More