Friday, September 20, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Καταλύτης ο Ντομίνγκες για Πίτσι

ΑΠΟΕΛ: Καταλύτης ο Ντομίνγκες για Πίτσι

0 comments

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοζέ Ντομίνγκες, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Πίτσι, γεγονός που φαίνεται να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στις συνομιλίες για την πιθανή ένταξη του Πορτογάλου μέσου στην ομάδα της Λευκωσίας.

Η φιλία των δύο ανδρών λειτούργησε ως καταλύτης, επιταχύνοντας τις διαδικασίες και φέρνοντας τον ΑΠΟΕΛ πιο κοντά σε συμφωνία με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Ο Πίτσι είναι γνωστός για την πορεία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με εμπειρία σε ομάδες της Πορτογαλίας αλλά και άλλων πρωταθλημάτων. Αν και βρίσκεται σε ώριμο στάδιο της καριέρας του, η ενδεχόμενη μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ κρίνεται ως κίνηση που μπορεί να ενισχύσει την ομάδα, ειδικά σε επίπεδο εμπειρίας.

Οι συζητήσεις φαίνεται να βρίσκονται σε καλό δρόμο, χωρίς να έχουν οριστικοποιηθεί όλες οι λεπτομέρειες. Η προσωπική σχέση των δύο Πορτογάλων βοηθά, αλλά η τελική έκβαση θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, που αφορούν τόσο τον παίκτη όσο και την ομάδα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More