Thursday, September 19, 2024
Home » Υπέκυψε στα εγκαύματά της η μαραθωνοδρόμος που την έλουσε με βενζίνη ο σύντροφός της

Υπέκυψε στα εγκαύματά της η μαραθωνοδρόμος που την έλουσε με βενζίνη ο σύντροφός της

0 comments

Πέθανε η μαραθωνοδρόμος Ρεμπέκα Τσεπτέγκι που δέχθηκε επίθεση με βενζίνη από τον σύντροφό της – Η Τσεπτεγκέι νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση σε μονάδα ενταντικής θεραπείας

Υπέκυψε στα εγκαύματά που κάλυπταν περίπου το 75% του σώματός της η μαραθωνοδρόμος από την Ουγκάντα, Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι, μετά από φωτιά που της έβαλε ο σύντροφός της αφού την είχε λούσει με βενζίνη.

Advertisement

«Μάθαμε για τον θλιβερό θάνατο της αθλήτριάς μας, Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι… που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Ως Ομοσπονδία καταδικάζουμε τέτοιου είδους ενέργειες και ζητούμε δικαιοσύνη», ενημέρωσε η Uganda Athletic Feferation ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.

Η 33χρονη μαραθωνοδρόμος από την Ουγκάντα είχε δεχθείεπίθεση στο σπίτι της από τον Κενυάτη συγκάτοικο και σύντροφό της, που«αγόρασε βενζίνη και την περιέλουσε μετά από καυγά», όπως ανακοίνωσε ο διοικητής της αστυνομίας της κομητείας Trans Nzoia, στην Κένυα. Ο δράστης υπέστη επίσης εγκαύματα και νοσηλεύεται στην πόλη Eldoret.

Ο πατέραςτης, λίγες ώρες πριν καταλήξει, είχε κάνει δημόσια έκκληση στις Αρχές να αποδοθεί δικαιοσύνη για την επίθεση, εκφράζοντας τον πόνο και την απόγνωσή του για το τραγικό περιστατικό.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More