Friday, September 20, 2024
Home » Ομόνοια: Κυριαρχία που… σκοτώνει!

Ομόνοια: Κυριαρχία που… σκοτώνει!

0 comments

Χάρμα ιδέσθαι ήταν η Ομόνοια στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας. Με το ποδόσφαιρο που έπαιξε ξύπνησε μνήμες από τα παλιά. Επιθετικό ποδόσφαιρο κυριαρχίας, με το οποίο «έπνιξε» την αντίπαλό της και έκανε την ανατροπή.

Απίστευτη διάθεση και τρεξίματα από τους παίκτες τους Νταμπράουσκας, ο οποίος ήρεμος από τον πάγκο καθοδήγησε τους παίκτες τους προς τη νίκη. Όπως σημείωσε ο Λιθουανός τεχνικός σε κανένα σημείο του αγώνα δεν πανικοβλήθηκαν, παρόλο που ήταν πίσω στο σκορ και ο χρόνος κυλούσε σε βάρος τους. Οι «τριφυλλοφόροι» με το παιχνίδι κυριαρχίας, δημιουργώντας φάσεις, έπειθαν πως είναι ικανοί για την ανατροπή.

Η Ομόνοια για άλλο ένα φετινό παιχνίδι άρεσε και έπεισε πως είναι ικανή να ανταποκριθεί πλήρως σε μια απαιτητική σεζόν, παίζοντας σε διπλό ταμπλό. Διαθέτει ποιοτικό βάθος, έχει νοοτροπία νικητή, κι έναν προπονητή που κατευθύνει την ομάδα του με μαεστρία. Έχει τους παίκτες που μπορούν να πάρουν την ομάδα από το χέρι και να την οδηγήσουν στην επιτυχία, όπως έκανε ο Στεπίνσκι το βράδυ της Κυριακής. Επίσης, η Ομόνοια δείχνει να έχει συνέχεια και συνέπεια, δεν είναι πυροτέχνημα. Η διακοπή δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες της να αποφορτιστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια και στον προπονητή της να δουλέψει ακόμη περισσότερο για να έχει ανάλογη εάν όχι και καλύτερη εικόνα στη συνέχεια.

Εννιά διεθνείς ποδοσφαιριστές των πρασίνων θα είναι απόντες από τις προπονήσεις το προσεχές διάστημα, λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδας. Πρόκειται για τους Παναγιώτου, Κούσουλος, Λοΐζου, Κακουλλής (Ανδρών). Ανδρέου (Ελπίδων), Νικολάου (Νέων), Κίτσος (Ελπίδων Ελλάδας), Σεμέδο (Πράσινο Ακρωτήρι), Εράκοβιτς (Μαυροβούνιο). Όσον αφορά στους τραυματίες, ο Χαραλάμπους ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Ελάντερ έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ εκτός από τους αγώνες της Εθνικής τέθηκε ο Κούσουλος, που είχε τραυματισμό στο κεφάλι στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More