Thursday, September 19, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Ένας άπειρος στην εξίσωση της επιβίωσης

ΑΠΟΕΛ: Ένας άπειρος στην εξίσωση της επιβίωσης

0 comments

Το ημερολόγιο έδειχνε 24 Αυγούστου 2024, ημέρα Σάββατο, όταν η διοίκηση του ΑΠΟΕΛανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Ζοζέ Ντομίνγκες. Η είδηση μπορεί να χαρακτηριστεί κι ως έκπληξη, λίγες ώρες μετά τον (αιφνίδιο) τερματισμό της συνεργασίας με τον Νταβίδ Γκαγιέγο.

Ο Ντομίνγκες, αναλαμβάνοντας τα ηνία από τον Ισπανό προπονητή, είχε στη διάθεσή του ελάχιστο χρόνο για να προετοιμάσει την ομάδα για τον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Ρίγα. Η πίεση, ωστόσο, δεν σταματούσε εκεί· ακολουθούσε η έναρξη του πρωταθλήματος, με την ομάδα να αντιμετωπίζει τον Εθνικό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, αν και δεν κατέχει μαγικό ραβδί, κλήθηκε να αναμορφώσει μια ομάδα που έμοιαζε βυθισμένη στην ανασφάλεια. Βασίστηκε στις πληροφορίες που του παρείχε ο βοηθός προπονητή, Νούνο Μοράις, και προσπάθησε να αξιολογήσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του. Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Όχι μόνο δεν υπήρξε θετική αντίδραση από την ομάδα, αλλά η απόδοση των παικτών παρουσίασε περαιτέρω κάμψη σε σχέση με την εποχή Γκαγιέγο. Από το κακό στο χειρότερο, δηλαδή.

Η ανησυχία στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ είναι πλέον έντονη. Οι δύο αρνητικές εμφανίσεις στα πρόσφατα ματς έχουν πυροδοτήσει προβληματισμούς. Ούτε βελτίωση στην ψυχολογία ούτε στην αυτοπεποίθηση των παικτών καταγράφηκε, γεγονός που εντείνει την ανασφάλεια για το μέλλον. Η διοίκηση παρακολουθεί τους παίκτες να εμφανίζονται αργοί, δίχως την αναμενόμενη εκρηκτικότητα, και με σημάδια κόπωσης, που θυμίζουν το τέλος της σεζόν και όχι την αρχή. Αυτή η εικόνα απέχει σημαντικά από την περσινή, καθώς η ομάδα μοιάζει τουλάχιστον δύο με τρία «κλικ» πιο αργή.

Το ερώτημα που αναδύεται είναι ξεκάθαρο: μπορεί ο άπειρος Ζοζέ Ντομίνγκες να επαναφέρει τον ΑΠΟΕΛ στην τροχιά των επιτυχιών; Ο χρόνος θα δείξει αν ο Πορτογάλος μπορεί να αποδειχθεί η λύση στα προβλήματα της ομάδας ή αν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει είναι πέρα από τις δυνατότητές του.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More