Friday, September 20, 2024
Home » Huawei: Μάθαμε πως ονομάζεται το πρώτο tri-fold smartphone της εταιρείας

Huawei: Μάθαμε πως ονομάζεται το πρώτο tri-fold smartphone της εταιρείας

0 comments

Στις εκθέσεις των περασμένων ετών είχαμε δει (σε μορφή prototype) tri-fold smartphones, που μας τράβηξαν την προσοχή. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να δούμε μια τέτοια συσκευή να κυκλοφορεί στην αγορά. Το πρώτο βήμα θα το κάνει η Huawei, όπως έχει γίνει, άλλωστε, γνωστό από τα teasers της τελευταίας περιόδου.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες για το νέο smartphone. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να μάθουμε το όνομα του κινητού, το οποίο είναι Mate XT.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, η σειρά Mate της Huawei είναι μία από τις δύο κορυφαίες σειρές smartphone του κινέζικου κολοσσού, μαζί με τη σειρά Pura. Ήταν η πρώτη σειρά που περιλάμβανε συσκευή με δυνατότητα αναδίπλωσης, το Mate X το 2019.

Το Mate XT θα αποτελεί μέλος της σειράς Ultimate Design, η οποία είναι είναι από τις κορυφαίες της Huawei και θεωρείται ο πνευματικός “διάδοχος” της συνεργασίας Huawei – Porsche Design, η οποία έληξε το 2022. Το νέο teaser βίντεο υποδηλώνει ότι το Mate XT θα δώσει έμφαση στο video recording με δυνατότητες συνεχούς ζουμ, αν και δεν υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Το Mate XT αναμένεται να προσφέρει οθόνη 10 ιντσών όταν είναι πλήρως αναδιπλωμένο.

Υπενθυμίζεται ότι η Huawei θα πραγματοποιήσει μια ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του tri-fold της στις 10 Σεπτεμβρίου, όπου θα δούμε το ντεμπούτο του Mate XT μαζί με μερικές άλλες συσκευές.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More