Friday, September 20, 2024
Home » IFA 2024: Με AI-powered συσκευές δίνει το “παρών” η HONOR

IFA 2024: Με AI-powered συσκευές δίνει το “παρών” η HONOR

0 comments

Η HONOR αποτελεί μία ακόμη από τις εταιρείες τεχνολογίας που θα βρεθεί στην IFA 2024, παρουσιάζοντας προϊόντα όπως το HONOR Magic V3, το HONOR MagicPad 2 12.3 και το HONOR MagicBook Art 14 στο παγκόσμιο κοινό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η επίσημη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σε ένα keynote event στο Βερολίνο, στο πλαίσιο τις IFA 2024, στις 5 Σεπτεμβρίου, με θέμα “AI Unfold your Magic”. Σημειώνεται ότι το HONOR Magic V3 είναι το τελευταίο flagship foldable της εταιρείας και υπόσχεται καινοτομίες στην ανθεκτικότητα και τον σχεδιασμό, αποτελώντας το λεπτότερο book-style foldable στον κόσμο. Το Magic V3 εισαγάγει την τεχνολογία AI Defocus για τη βελτίωση της υγείας των ματιών των χρηστών και αναμένεται να περιλαμβάνει την τεχνολογία παρακολούθησης ματιών με AI της HONOR.

Η εταιρεία θα αποκαλύψει επίσης τοHONOR MagicPad 2 12.3, ένα tablet με οθόνη OLED 12.3 ιντσών και ανάλυση 1.920 x 3.000. Το tablet θα διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3, μπαταρία 10.050mAh και υποστήριξη για ενσύρματη φόρτιση 66W, εξασφαλίζοντας καθημερινή διασκέδαση και παραγωγικότητα. Θα τρέχει το MagicOS 8.0 UI και θα περιλαμβάνει λειτουργίες AI για την ενίσχυση του οικοσυστήματος της HONOR.

Παράλληλα, το HONOR MagicBook Art 14 είναι ένας φορητός υπολογιστής λεπτός και ελαφρύς με βάρος μόλις 1,03 κιλά και πάχος 12,95 χιλιοστά, που προσφέρει οθόνη OLED 14.6 ιντσών με ανάλυση 2.080 x 3.120. Τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel Core Ultra 7 155H και γραφικά Intel Arc, ενώ υποστηρίζει μνήμη RAM LPDDR5X και έχει αποθηκευτικό χώρο SSD 1TB. Το MagicBook Art 14 διαθέτει έξι ηχεία με spatial audio και υποστήριξη DTS, καθώς και θύρες I/O για αυξημένη παραγωγικότητα και συνδεσιμότητα. Η μπαταρία του φορτίζει πλήρως σε 95 λεπτά.

Με τις ενσωματωμένες λειτουργίες όπως το HONOR PC Manager και το HONOR WorkStation, το MagicBook Art 14 είναι μια εξαιρετική επιλογή υψηλών επιδόσεων με υποστήριξη AI για τους χρήστες της HONOR.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More