Friday, September 20, 2024
Home » Play Store: Δυνατή η ταυτόχρονη εγκατάσταση 3 εφαρμογών

Play Store: Δυνατή η ταυτόχρονη εγκατάσταση 3 εφαρμογών

0 comments

Μια μικρή αλλά… ουσιαστική αλλαγή φέρνει ηGoogle στο Play Store, διευκολύνοντας τους χρήστες. Για χρόνια, οι κάτοχοι Android συσκευών έπρεπε να περιμένουν το Play Store να ολοκληρώσει την εγκατάσταση ή την ενημέρωση των εφαρμογών/παιχνιδιών στις συσκευές τους, καθώς μπορούσαν να εγκαταστήσουν – ενημερώσουν μόνο μία εφαρμογή ή παιχνίδι τη φορά. Ωστόσο, από τον Απρίλιο, η Google επέτρεψε στους χρήστες να εγκαθιστούν ταυτόχρονα δύο εφαρμογές και τώρα καθιστά δυνατή την εγκατάσταση ή ενημέρωση τριών εφαρμογών ή παιχνιδιών ταυτόχρονα μέσω του Play Store.

Αν έχετε περισσότερες από τρεις εκκρεμείς ενημερώσεις και πατήσετε “Ενημέρωση όλων”, το Play Store θα ξεκινήσει να κατεβάζει και να εγκαθιστά ενημερώσεις για τρεις εφαρμογές ή παιχνίδια ταυτόχρονα, ενώ η κατάσταση για τις υπόλοιπες θα εμφανίζεται ως “Σε αναμονή”. Το γεγονός ότι η Google επιτρέπει την ενημέρωση ή εγκατάσταση έως και τριών εφαρμογών ταυτόχρονα είναι καλοδεχούμενο, καθώς βοηθάει στην εξοικονόμηση χρόνου μειώνοντας την περίοδο αναμονής.

Η εταιρεία δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τη νέα δυνατότητα, αλλά φαίνεται ότι ο τεχνολογικός γίγαντας έχει ξεκινήσει τη γενικότερη διάθεση αυτού του χαρακτηριστικού. Το gsmarena αναφέρει ότι έχει παρατηρήσει τη δυνατότητα αυτή ήδη στην Ινδία, αλλά όχι σε όλες τις συσκευές, κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για μια αλλαγή που γίνεται από την πλευρά του διακομιστή. Το να έχετε απλώς την τελευταία έκδοση του Play Store στη συσκευή σας δεν εγγυάται ότι θα μπορείτε να εγκαταστήσετε/ενημερώσετε τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More