Friday, September 20, 2024
Home » TikTok: Πώς μια viral συνταγή «εξαφάνισε» τα αγγούρια από τα super market

TikTok: Πώς μια viral συνταγή «εξαφάνισε» τα αγγούρια από τα super market

0 comments

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει μέχρι σήμερα τοTikTok να διαμορφώνει τις νέες τάσεις, καθώς αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες για το νεανικό κοινό. Το τελευταίο διάστημα μια viral συνταγή με αγγούρι έχει ενθουσιάσει τους χρήστες, γεγονός που οφείλεται κατά βάση στη μεγάλη δημοτικότητα του Καναδού influencer Logan Moffitt, ο οποίος μετρά περίπου 6 εκατομμύρια followers. Σημειώνεται ότι ο εν λόγω ψηφιακός δημιουργός σχεδόν καθημερινά από τον Ιούλιο προτείνει μια νέα συνταγή με αγγούρι.

Όπως αναφέρουν διεθνή μέσα, και συγκεκριμένα το BBC, μια πρόσφατη συνταγή του Moffitt, προκάλεσε… “πανδαιμόνιο”, με αποτέλεσμα τα αγγούρια να… εξαφανιστούν από τα ράφια των super market στην Ισλανδία. Η ζήτηση του γνωστού λαχανικού εκτοξεύτηκε ξαφνικά, με αποτέλεσμα οι ανάγκες του αγοραστικού κοινού να είναι αδύνατο να καλυφθούν. Αν και αρκετοί φορείς στην Ισλανδία αμφισβητούν τη σύνδεση του TikTok με τον διπλασιασμό στις πωλήσεις αγγουριών, παραδέχονται ότι στο ίδιο διάστημα παρατηρείται σημαντική αύξηση πωλήσεων και στα υπόλοιπα υλικά που χρησιμοποιούνται στη viral συνταγή, όπως είναι το σησαμέλαιο και ξύδι ρυζιού. Η εν λόγω συνταγή φαίνεται πως αναπαράγεται συνεχώς και από άλλους influencers, κάποιοι εκ των οποίων και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Φυσικά, για να μη μείνετε με την απορία, παραθέτουμε στη συνέχεια τη viral συνταγή για την οποία έγινε λόγος.

Πρόκειται για μια σαλάτα που περιλαμβάνει τα εξής υλικά:

  • 1 αγγούρι
  • 1–2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα ψαριού
  • ½ –1 κουταλάκι του γλυκού σησαμέλαιο
  • ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  • Μια πρέζα MSG (γλουταμινικό μονονάτριο)
  • Σουσάμι

@logagmBest way to eat entire cucumber♬ original sound – Logan

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More