Friday, September 20, 2024
Home » Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια 2-3: Ο Στεπίνσκι έδωσε το τρίποντο με 2 γκολ σε 5 λεπτά

Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια 2-3: Ο Στεπίνσκι έδωσε το τρίποντο με 2 γκολ σε 5 λεπτά

0 comments

Η Ομόνοια έφυγε νικήτρια από τη Λάρνακα με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα, πραγματοποιώντας ανατροπή στην ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Μάριους Στεπίνσκι, ο οποίος σκόραρε δις σε 5 λεπτά και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 3-2.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση με τον Στεπίνσκι να σκοράρει μόλις στο δεύτερο λεπτό με σουτ εντός περιοχής, αλλά ο βοηθός Β΄, Σάββα Γεώργιος, υπέδειξε τον επιθετικό σε αντικανονική θέση και στη συνέχεια το γκολ ακυρώθηκε με την παρέμβαση του VAR.

Στη συνέχεια το παιχνίδι κυλούσε σε γρήγορους ρυθμούς με την μπάλα να μεταφέρεται από το ένα μισό του γηπέδου στο άλλο και αμφότερες οι δύο ομάδες δημιούργησαν από μια ευκαιρία.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 16΄ με τον Σεμέδο από κοντινή απόσταση στο ύψος της μικρής περιοχής να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από χαμηλό γύρισμα του Σίμιτς από τα δεξιά.

Πέντε λεπτά μετά το γκολ της Ομόνοιας, ήρθε η απάντηση από την γηπεδούχο Σαλαμίνα με τον Παπαγεωργίου να νικάει τον Φαμπιάνο με δυνατό συρτό σουτ μόλις έξω από την μεγάλη περιοχή, έπειτα από διώξιμο των αμυντικών της Ομόνοιας σε κόρνερ του Φερνάντεθ.

Τα επόμενα 10 λεπτά έμοιαζαν καταστροφικά για την ομάδα του Νταμπράουσκας που πραγματοποίησε στο 21΄ και στο 29΄ δύο αναγκαστικές αλλαγές, με τους Κούσουλο και Ελάντερ να μην μπορούν να συνεχίσουν και τους Εράκοβιτς και Παναγιώτου να τους αντικαταστούν αντίστοιχα.

Παρά τις χαμένες ευκαιρίες της Ομόνοιας, η Σαλαμίνα ήταν αυτή που σκόραρε δεύτερο γκολ στο 36΄ με τον Απόστολο Βέλλιο να ανοίγει λογαριασμό με τα χρώματα της Νέας Σαλαμίνας για την φετινή χρονιά με κεφαλιά, μετά από εκτέλεσα κόρνερ του Φερνάντεθ στην καρδιά της περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ομόνοια ήταν αυτή που είχε το πάνω χέρι και στην κατοχή και στην δημιουργία, χάνοντας απανωτές ευκαιρίες αναγκάζοντας την Νέα Σαλαμίνα να κρατήσει μια πιο αμυντική στάση προκειμένου να κρατήσει το υπέρ της σκορ και παράλληλα να ψάχνε για αντεπιθέσεις.

Η πίεση και οι χαμένες ευκαιρίες της Ομόνοιας καρποφόρησαν στο 83΄ με τον Στεπίνσκι με κεφαλιά από κοντινή απόσταση να νικάει τον Μελίσσα, μετά από σέντρα του Χαμάς στο δεύτερο δοκάρι από τα αριστερά και ισοφάρισε σε 2-2, δίνοντας ξανά ελπίδες για την νίκη.

Πέντε λεπτά μετά το γκολ, ο Στεπίνσκι ξαναβρίσκει δίχτυα με πλασέ από την ίδια θέση με το προηγούμενο γκολ, έπειτα από ψηλή πάσα του Σίμιτς και η Ομόνοια πραγματοποίησε ανατροπή στην ανατροπή μπαίνοντας ξανά μπροστά στο σκορ με 3-2.

Με αυτή την σπουδαία νίκη, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, η Ομόνοια έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα μετά και την νίκη στην πρεμιέρα με 3-0 κόντρα στον Εθνικό Άχνας και πάει στο «ΑΕΚ Αρένα» με ανεβασμένο το ηθικό για την 3η αγωνιστική, ενώ η Νέα Σαλαμίνα, σαφώς απογοητευμένη με το αποτέλεσμα και την κακή διαχείριση του προβαδίσματος τους, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας, ο οποίος έφυγε νικητής πριν απο λίγο από την Λευκωσία με 3-1 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Μελίσσας, Τόμοβιτς, Μιχαήλ(76΄ Ασεβέδο), Λέουκο(46΄ Ντιακιτέ), Λέζιακς, Μιγκελίτο, Μπεχαράνο(76΄ Φράγκος), Καρλίτος, Παπαγεωργίου(70΄ Σεργίου), Φερνάντεθ(63΄ Μπαχασά), Βέλλιος.

Ομόνοια (Βάλντας Νταμπράουσκας): Φαμπιάνο, Ντιουνκού(72΄ Μασούρας), Κουλιμπαλί, Ελάντερ(29΄ Παναγιώτου), Χαμάς, Μάριτς, Κούσουλος(24΄ Εράκοβιτς), Εβάντρο(72΄ Ατζίλι), Σίμιτς, Σεμέδο, Στεπίνσκι.

Σκόρερ: Παπαγεωργίου(21΄), Βέλλιος(36΄)/ Σεμέδο(16΄), Στεπίνσκι(83΄, 87΄)

Κίτρινες: Μπεχαράνο(40΄), Καρλίτος(45+3΄), Σεργίου(87΄), Ντιακιτέ(90+7΄) / Ντιουνκού(34΄), Ατζίλι(90+2΄)

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Αμμόχωστος-Επιστροφή

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος

4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Βασιλείου Αδάμος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  • ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

2΄ Ο Στεπίνσκι βρίσκει δίχτυα με σουτ εντός της περιοχής, αλλά ο Β΄ βοηθός Γιώργος Σάββα, υπέδειξε τον Πολωνό σε αντικανονική θέση και το γκολ δεν μέτρησε.

4΄ Παράλληλο γύρισμα του Μάριτς με τον Μελίσσα να μαζεύει.

5΄ Δυνατό σουτ του Παπαγεωργίου στο ύψος της περιοχής καταλήγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φαμπιάνο. Πρώτη καλή στιγμή για τους γηεδούχους.

10 λεπτά αγώνα με τις δύο ομάδες να σημειώνουν από μία καλή ευκαιρία και με το παιχνίδι να εξελίσσεται σε γρήγορους ρυθμούς.

16΄ΓΚΟΛ 0-1 Χαμηλή μπαλιά του Σίμιτς από τα δεξιά στο ύψος της μικρής περιοχής βρίσκει αποδέκτη τον Σεμέδο, που από κοντινή απόσταση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ανοίγει το σκορ για την Ομόνοια.

19΄ Σέντρα ο Φερνάντεθ από τα αριστερά, απομακρύνει ο Φαμπιάνο και στην συνέχεια ακόμη πιο μακριά ο Χαμάς.

21΄ ΓΚΟΛ 1-1 Ο Παπαγεωργίου ισοφαρίζει με δυνατό συρτό σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αφού απομάκρυναν οι αμυντικοί της Ομόνοιας από την εκτέλεση κόρνερ του Φερνάντεθ.

24΄ Εράκοβιτς αντί Κούσουλου, αναγκαστική αλλαγή για την Ομόνοια μετά από χτύπημα του Κούσουλου στο κεφάλι.

27΄ Προσωρινά με 10 η Ομόνοια, καθώς ο Ελάντερ ένιωσε ενόχληση και δεν μπορεί να συνεχίσει. Ετοιμάζετε ο Νικόλας Παναγιώτου.

29΄ Η δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για την Ομόνοια μέσα σε πέντε λεπτά είναι γεγονός, καθώς ο Παναγιώτου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Ελάντερ.

31΄ Σέντρα σουτ του Φερνάντεθ από τα αριστερά με στόχο τον Βέλλιο βρίσκει το δοκάρι.

34΄ Πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι για τον Ντιουνκού σε σπρώξιμο στον Φερνάντεθ.

36΄ ΓΚΟΛ 2-1 Ανατροπή της Σαλαμίνας με τον Βέλλιο να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φερνάντεθ.

40΄ Πρώτη κίτρινη και για την Σαλαμίνα στον Μπεχαράνο σε τάκλιν στον Μάριτς.

42΄ Κεφαλιά του Στεπίνσκι περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μελίσσα.

44΄ Σουτ του Σεμέδο στο ύψος της μεγάλης περιοχής πολύ άστοχο.

45+3΄ Κίτρινη κάρτα στον Καρλίτος για χτύπημα στο πόδι του Μάριτς.

45+4΄ Δυνατό σουτ του Ντιουνκού από το ύψος του πέναλτι βρίσκει στο πρόσψπο του αμυνόμενου Μιχαήλ και υπάρχει μικρή διακοπή.

45+5΄ Επανέναρξη αγώνα.

45+8΄ Δυνατό μακρινό σουτ του Λέζιακς εκτός στόχου.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Η Ομόνοια έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες, όμως η Νέα Σαλαμίνα είναι αυτή που είναι μπροστά στο σκορ με 2-1 καθώς αξιοποίησε καλύτερα τις ευκαιρίες που βρήκε.

ΕΝΑΡΞΗ Β΄ ΗΜΙΧΡΌΝΟΥ

45΄ Αλλαγή για την Νέα Σαλαμίνα. Ο Ντιακιτέ παίρνει την θέση του Λέουκο.

52΄ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Εράκοβιτς να σεντράρει, ο Σεμέδο κατεβάζει την μπάλα μέσα στην περιοχή και απο κοντινή απόσταστη αστοχεί.

57΄ Ακόμη μια χαμένη ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Εβάντρο να αστοχεί σε ένα δυνατό σουτ από τα δεξιά, έπειτα από συνεχόμενα κόρνερ.

Μία ώρα παιχνιδιού με την Ομόνοια να είναι η ομάδα που πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ και έτσι παραμένει το 2-1 για την Σαλαμίνα.

63΄Εκτός ο Φερναντέθ, μέσα ο Μπαχασά

65΄ Ακόμη μια χαμένη ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Σίμιτς να γυρίζει την μπάλα στον Εβάντρο και να πλασάρει εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

67΄Μεγάλη πέμβαση Μελίσσα σε σουτ του Σίμιτς εντός της περιοχής, απομακρύνουν οι αμυντικοί της Σαλαμίνας.

69΄ Ωραία ενέργεια του Σεμέδο αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο, παραμένει το 2-1.

71΄ Έξω ο Παπαγεωργίου, μέσα ο Σεργίου.

72΄ διπλή αλλαγή για την Ομόνοια. Μέσα οι Μσούρας και Ατζίλι, έξω οι Ντιουνκού και Εβάντρο.

76΄ Διπλή αλλαγή για την Νέα Σαλαμίνα με τον Φράγκο να παίρνει την θέση του Μπεχαράνο και τον Ασεβέδο την θέση του Μιχαήλ.

80΄ Μεγάλη επέμβαση του Μελίσσα σε πλασέ του Ατζίλι.

83΄ ΓΚΟΛ 2-2 Ισοφαρίζει ο Στεπίνσκι με κεφαλιά εξ επαφής μετά απόσέντρα τοθ Χαμάς από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι.

86΄ Δοκάρι για την Ομόνοια με τον Στεπίνσκι με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ατζίλι.

87΄ ΓΚΟΟΛ 2-3 Ο Στεπίνσκι ξανασκοράρει και πραγματοποιεί ανατροπή στην ανατροπή με πλασέ από σέντρα του Σίμιτς.

89΄ Μεγάλη ευκαιρία χαμένη από τον Βέλλιο με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

90+2΄ Κίτρινη κάρτα στον Ατζίλι.

90+7΄ Κίτρινη κάρτα στον Ντιακιτέ.

  • ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More