Friday, September 20, 2024
Home » Ασύλληπτη πολ ποζίσιον του Νόρις στη Μόντσα, μόλις στην 7η θέση ο Φερστάπεν

Ασύλληπτη πολ ποζίσιον του Νόρις στη Μόντσα, μόλις στην 7η θέση ο Φερστάπεν

0 comments

Έξι ημέρες μετά την επιβλητική τους εμφάνιση στην Ολλανδία, η McLaren και ο Λάντο Νόρις παρέμειναν κυρίαρχοι της Formula 1 και στις σημερινές δοκιμές κατάταξης του GP Ιταλίας, κερδίζοντας την πολ ποζίσιον – την ώρα που ο Όσκαρ Πιάστρι συμπλήρωσε άλλο ένα 1-2 της ομάδας του Ουόκινγκ.

Πίσω από τον Νόρις συνέβη κάτι απίστευτο, καθώς πέντε οδηγοί βρέθηκαν μέσα σε 87 χιλιοστά του δευτερολέπτου, σε μία ημέρα που ελάχιστα χώριζαν τις McLaren από τις Ferrari και Mercedes. Έτσι, πίσω από τις δύο McLaren, στη δεύτερη σειρά θα παραταχθούν οι Τζορτζ Ράσελ και Σαρλ Λεκλέρ, και στην τρίτη οι Κάρλος Σάινθ και Λιούις Χάμιλτον.

Το σημερινό αποτέλεσμα των κατατακτήριων στη Μόντσα μπορεί, πάντως, να αποδειχθεί καθοριστικό για τη φετινή μάχη του τίτλου: με πολλά προβλήματα πρόσφυσης, με το συνεχιζόμενο γρίφο της Red Bull RB20, ο Μαξ Φερστάπεν περιορίστηκε μόλις στην 7η θέση των κατατακτήριων, εμπρός μόνο από τον Σέρτζιο Πέρεζ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More