Friday, September 20, 2024
Home » Παρέμβαση Αβέρωφ: Αισιόδοξα σενάρια τα ενεργειακά, χωρίς λύση του Κυπριακού

Παρέμβαση Αβέρωφ: Αισιόδοξα σενάρια τα ενεργειακά, χωρίς λύση του Κυπριακού

0 comments

Παρεμβαίνει στο θέμα των ενεργειακών ο Αβέρωφ Νεοφύτου, με αφορμή τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής επιτροπής ενέργειας, γράφοντας στην πλατφόρμα Χ ότι, “η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων αερίου, οι αγωγοί διασύνδεσης, οι ηλεκτρικές διασυνδέσεις, οι τερματικοί σταθμοί και όλα όσα συζητούμε στη συνεδρία, θα μείνουν για άλλη μια φορά στον κύκλο των αισιόδοξων σεναρίων, τα οποία διαρκώς θα αναβάλλονται για το μέλλον όσο δεν επιλύεται το Κυπριακό”.

To ενεργειακό και η ασφάλεια είναι ένα κρίσιμο δίπτυχο για την αναβάθμιση της διαπραγματευτικής θέσης της χώρας υποδεικνύει ο κύριος Νεοφύτου, τονίζοντας ότι, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος του διεθνούς παράγοντα.

Αυτή την ευκαιρία σημειώνει, πρέπει να αδράξει η χώρα μας, αποδεικνύοντας με τη στάση της ότι επιδιώκει έμπρακτα την επίλυση του Κυπριακού, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη δημιουργία ενός νέου χάρτη ενεργειακών ροών για την περιοχή και στο άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου μακροπρόθεσμης ασφάλειας και σταθερότητας.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More