Friday, September 20, 2024
Home » ΑΕΚ: Αϊτόρ, ο αγαπημένος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

ΑΕΚ: Αϊτόρ, ο αγαπημένος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

0 comments

Αν ο Τσάβι Ρόκα, ο Χένινγκ Μπέργκ κι οι παράγοντες της ΑΕΚ, ζήτησαν συστάσεις από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον Αϊτόρ, θα την έβγαλαν στον αεροδρόμιο, περιμένοντάς τον!

Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής του Γιοβάνοβιτς κατά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό. «Πουλέν του Ιβάν», τον ανέβαζαν και το… κατέβαζαν.

Επί Γιοβάνοβιτς, ο παικταράς Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ήταν «βασιλιάς». Την πρώτη σεζόν του… έδωσε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κι άλλες επτά στο κύπελλο. Η ενδεκάδα του Ιβάν άρχισε από τον Αϊτόρ.

Σε βαθμό που όταν ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Ρεν σε ένα ευρωπαϊκό ματς, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» Κώστας Γκόντζος έγραψε «ο Αϊτόρ που μοιάζει να αποτελεί μια περίεργη “εμμονή” όλου του οργανισμού του Παναθηναϊκού να αποδείξουμε ότι “μπορεί ακόμα” να είναι μια υπερπολύτιμη μονάδα του Παναθηναϊκου παρ’ ότι όλες τις φορές που επιχειρήθηκε κάτι τέτοιο, ποτέ δεν έπιασε».

Έξι μήνες αργότερα, όταν ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, στις δηλώσεις του ο Αϊτόρ, θυμήθηκε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Ξεκινήσαμε καλά, ήταν καλά και για εμένα, πήγαινε καλά και η ομάδα. Μετά έγινε μια αλλαγή την οποία δεν μπόρεσα να την κατανοήσω». Μιλάμε για έναν «ερώτα» τρελό…

Με τον Ιβάν, ο Αϊτόρ πέτυχε 7 γκολ την πρώτη σεζόν και 8 τη δεύτερη, σε μόλις εννέα συμμετοχές! Όταν ο Αλαφούζος αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Γιοβάνοβιτς με τον Φατίχ Τερίμ, η πρώτη ανάρτηση από τους παίκτες, ήρθε από τον Αϊτόρ με λεζάντα «κόουτς ευχαριστώ για όλα»!

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More