Friday, September 20, 2024
Home » Αυτό είναι το πολυσυζητημένο Barbie phone της HDM

Αυτό είναι το πολυσυζητημένο Barbie phone της HDM

0 comments

Η ύπαρξη του retro Barbie phone της HDM, που αποτελεί προϊόν συνεργασίας με τη Mattel, έγινε γνωστή στο περσινό MWC της Βαρκελώνης. Τώρα, ήρθε η στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης του επερχόμενου flip phone, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε νεαρούς χρήστες και νοσταλγούς της τεχνολογικής… απλότητας.

Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά τις προηγούμενες ώρες, η συσκευή είναι λίγο πολύ ένα glamifiedNokia 2660 Flip, αλλά διαθέτει αρκετές τροποποιήσεις στο λογισμικό και ένα makeover στο στιλ. Όπως θα περίμενε κανείς από τη συνεργασία της Mattel, το ροζ πρωταγωνιστεί. Το κινητό έρχεται με μια ροζ αποσπώμενη μπαταρία 1.450 mAh, ένα ροζ καλώδιο USB-C, ένα πανάκι καθαρισμού που ταιριάζει με το χρώμα και μερικά ακόμη αξεσουάρ, όπως τα δύο πίσω καλύμματα, ένα λουράκι τηλεφώνου με χάντρες, αυτοκόλλητα Barbie κ.α.

Το HMD Barbie phone διαθέτει κύρια οθόνη 2,8 ιντσών και εξωτερική οθόνη 1,77 ιντσών. Είναι εξοπλισμένο με ένα chipset Unisoc T107 με 64MB RAM και 128MB αποθηκευτικού χώρου που είναι επεκτάσιμο έως και 32GB μέσω κάρτας microSD. Διαθέτει μία μόνο κάμερα VGA (0.3MP), συνδεσιμότητα Bluetooth 5, υποδοχή ακουστικών και θύρα USB-C για φόρτιση και μεταφορά δεδομένων. Σε επίπεδο λογισμικού καλύπτεται από το λειτουργικό σύστημα S30+ στις περισσότερες αγορές. Οι ενδιαφερόμενοι θα ανακαλύψουν επίσης μια σειρά από προσαρμοσμένα εικονίδια Barbie, ταπετσαρίες, ήχους κλήσης, όπως και τα digital wellbeing tip, Barbie Meditation app και υπενθυμίσεις self-care.

Το Barbie phone της HMDκοστίζει 129 €.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More