Thursday, September 19, 2024
Home » Συνεχίζεται το ανέκδοτο με την πάταξη του χουλιγκανισμού

Συνεχίζεται το ανέκδοτο με την πάταξη του χουλιγκανισμού

0 comments

Κομμάτια ενός ατέλειωτου αστείου είναι οι αποφάσεις των αρμοδίων για την πρόληψη της βίας στα γήπεδα, ειδικά αυτές που αφορούν στη μετακίνηση φιλάθλων.

Μετά το περσινό φιάσκο και με τον νόμο που ισχύει να έχει αποτύχει παταγωδώς, φέτος η ΚΟΠ αποφάσισε αρχικά να συναινέσει στη μετακίνηση φιλάθλων. Αλλά το υπουργείο Δικαιοσύνης δεν το αποδέχτηκε, αφήνοντας να νοηθεί ότι δεν θα αναλάβει την ευθύνη της αστυνόμευσης αν και εφόσον ισχύσει η μετακίνηση.

Πριν καμιά βδομάδα, μάλλον μετά από συνεννόηση με το υπουργείο, η ΚΟΠ εξέδωσε τη φοβερή και τρομερή ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία οπαδοί δέκα ομάδων κρίθηκαν «επικίνδυνοι» και οι μεταξύ τους αγώνες «υψηλού κινδύνου». Έτσι, για αυτούς τους αγώνες, η φιλοξενούμενη ομάδα θα μπορεί να μεταφέρει στο στάδιο μέχρι 800 φιλάθλους, «εκτός εάν ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος του 10% της χωρητικότητας του σταδίου και σε τέτοια περίπτωση θα εφαρμόζεται» το συγκεκριμένο ποσοστό.

Θεωρεί, λοιπόν, η ΚΟΠ ότι το πρόβλημα είναι ο αριθμός των φιλοξενούμενων οπαδών και 800 οπαδοί ομάδων της Λευκωσίας δεν είναι αρκετοί για να τα κάνουν λίμπα στη Λεμεσό ή στη Λάρνακα ή το αντίστροφο. Οι φαεινές ιδέες των αρμοδίων, μετά την Κάρτα Φιλάθλου και άλλα χαζά, συνεχίζονται για να μην αναλάβουν ποτέ την ευθύνη αυτοί που πρέπει, δηλαδή η ίδια η κυβέρνηση, η αστυνομία, τα σωματεία, οι εταιρείες. Μέχρι πότε;

ΑΛ.ΜΙΧ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More