Friday, September 20, 2024
Home » Τρίχρονο εκτινάχθηκε εκτός οχήματος μετά από τροχαίο – Θετική σε νάρκοτεστ η μητέρα

Τρίχρονο εκτινάχθηκε εκτός οχήματος μετά από τροχαίο – Θετική σε νάρκοτεστ η μητέρα

0 comments

Μία 32χρονη μητέρα και η τρίχρονη κόρη της τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη στην Πάφο το βράδυ του Σαββάτου.

Το πλέον σοβαρό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι από τις έρευνες που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η 32χρονη τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και είχε το παιδάκι εντός του οχήματος χωρίς να είναι προσδεδεμένο, με αποτέλεσμα αυτό να εκτοξευθεί εκτός του οχήματος κατά το ατύχημα.

Το πολύ σοβαρό περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στον δρόμο Τρεμιθούσας προς Έμπα. Βάσει των ερευνών της Αστυνομίας η 32χρονη μητέρα είχε το κοριτσάκι στο πίσω κάθισμα σε παιδικό κάθισμα χωρίς όμως να είναι κατάλληλα προσδεδεμένο σε αυτό για σκοπούς ασφαλείας. Σε κάποιο σημείο του δρόμου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, η 32χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματος της, αυτό βγήκε ακυβέρνητο εκτός δρόμου, ανατράπηκε και τελικά ακινητοποιήθηκε σε αυλάκι.

Το παιδάκι εκτινάχθηκε εκτός του οχήματος, ενώ από τη σύγκρουση τόσο η τρίχρονη όσο και η μητέρα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πάφου. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου κρατείται για νοσηλεία.

Η 32χρονη υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη. Αργότερα πήρε εξιτήριο και συνόδευσε το παιδί της στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More