Friday, September 20, 2024
Home » Απόλλων – ΑΕΚ 1-2: Από την κόλαση στον παράδεισο! (vid)

Απόλλων – ΑΕΚ 1-2: Από την κόλαση στον παράδεισο! (vid)

0 comments

Επέστρεψε από την κόλαση η ΑΕΚ και πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» με ανατροπή επί του Απόλλωνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι Λαρνακείς επικράτησαν 2-1 των κυανόλευκων στο Στάδιο Άλφαμεγα με σκόρερ τους Εκπολό στο 70’ και Μπρούνο Γκάμα στο 80’.

Ο Απόλλων προηγήθηκε με τον Μάρκες στο 21’, έχασε πέναλτι με τον Σαγκάλ στο 30, ενώ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 45’+4 λόγω αποβολής του Σεσί Ντ’ Αλμέιδα με απευθείας κόκκινη. Μία φάση που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες και την εικόνα της αναμέτρησης στην επανάληψη.

Ματς με εντελώς δύο διαφορετικές εικόνες. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν επιθετικός μονόλογος του Απόλλωνα. Η ομάδα του Αντριάν Γκούλα, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της λεμεσιανής ομάδας κατέγραψε πέντε ευκαιρίες και θα μπορούσε κάλλιστα να «σκοτώσει» το παιχνίδι. Αντίθετα, η ΑΕΚ έδειχνε ασύνδετη με κενά στην αμυντική γραμμή.

Ο Πέδρο στο 21’ είπε ευχαριστώ στο τραγικό λάθος του Εκπολό και έδωσε προβάδισμα στον Απόλλωνα. Ο Νιγηριανός γύρισε πίσω τη μπάλα, αλλά πάσαρε σε αντίπαλο και ο Μάρκες αφού απέφυγε τον Αθανασιάδη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν για την ομάδα της Λεμεσού, κι έκανε το 1-0. Η υπεροχή του Απόλλωνα δεν μετουσιώθηκε σε δεύτερο γκολ με τον Αθανασιάδη να αποκρούει το πέναλτι του Σαγκάλ στο 30′ και να κρατά την ΑΕΚ στη διατήρηση βαθμολογικού κέρδους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ανόρθωση: Σήμανε συναγερμός για ενίσχυση

ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΙΟΥ

Ομόνοια 29Μ: Πλήρωσε τα κενά στην άμυνα

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διορισμός νέου Διευθύνοντος Συμβούλου στην ΟΠΑΠ Sports

ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Ενισχυμένος στον επαναληπτικό, θετικά νέα για Εντονγκαλά

ΠΑΦΟΣ

Πάφος FC/Βαλακάρι: Συμφωνία δανεισμού με 70%- 30% και οψιόν αγοράς

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Aπόλλων – ΑΕΚ: Το «θαύμα» του δευτέρου ημιχρόνου!

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More