Thursday, September 19, 2024
Home » Ομόνοια: Τον… χαβά της

Ομόνοια: Τον… χαβά της

0 comments

Πέντε ματς στο Κόνφερενς, ισάριθμες νίκες. Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, νέα νίκη. Η Ομόνοια βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία και είναι αλάνθαστη στους πρώτους έξι αγώνες της, σκορπώντας ικανοποίηση και ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της.

Οι πράσινοι κερδίζουν και στα χειρότερά τους, όπως έκαναν απέναντι στον Εθνικό Άχνας το βράδυ της Κυριακής. Ο Νταμπράουσκας έδωσε τη δική του εξήγηση γιατί η απόδοση της ομάδας του δεν ήταν η αναμενόμενη, όμως αναμένει βελτίωση στη συνέχεια.

Οι πέντε αλλαγές στη σύνθεσή της, με κάποιους παίκτες να παίζουν για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα όπως οι Ατζίλι, Ελάντερ. Ίσως να επηρέασε ως ένα βαθμό και η «εξάρα» της Πέμπτης, φέρνοντας εφησυχασμό, αλλά και η κούραση κάποιων παικτών που ήταν και πάλι βασικοί.

Η απόδοση είναι κάτι που θα απασχολήσει τον Νταμπράουσκας και θα την αναλύσει με τους παίκτες του. Το ευχάριστο για τους πράσινους είναι ότι, σ’ ένα ματς που δεν ήταν καλοί και μπορούσε να βρεθούν πίσω σκορ ή και να ισοφαριστούν, έφθασε στη νίκη.

Ακόμη, τα δύο γκολ του Αλιούμ που ήλθε από τον πάγκο, είναι στοιχείο που συγκαταλέγεται στα θετικά του αγώνα με τον Εθνικό. Δείγμα του ποιοτικού βάθους που έχει η φετινή Ομόνοια.

Πλέον, στο «Ηλίας Πούλλος» σκέφτονται το ματς της Πέμπτης με τη Ζίρα στο Αζερμπαϊτζάν, που θα πάνε για να σφραγίσουν το εισιτήριο στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ. Το 6-0 του πρώτου αγώνα, έχει κάνει τυπικής διαδικασίας τον επαναληπτικό.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More