Friday, September 20, 2024
Home » Wizz Air και British Airways αναστέλλουν τις πτήσεις προς και από Ισραήλ

Wizz Air και British Airways αναστέλλουν τις πτήσεις προς και από Ισραήλ

0 comments

Η μία αεροπορική εταιρεία μετά την άλλη αναστέλλουν τις πτήσεις προς Ισραήλ – Με την κατάσταση στη Μέση Ανατολή να έχει επιδεινωθεί

Λόγω της επιδεινούμενης κατάστασης στην περιοχή, η Wizz Air ανέστειλε προσωρινά τις πτήσεις προς και από το Ισραήλ στις 25 Αυγούστου.

Advertisement

  • Σειρήνες πολέμου σε προάστιο του Τελ Αβίβ. Η Χαμάς εκτόξευσε ρουκέτα (video)

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Wizz Air εκφράζει λύπη για την ταλαιπωρία των επιβατών και προσφέρει σε όσους έχουν επηρεαστεί τα ακόλουθα: επιστροφή χρημάτων 120% σε Wizz credits, πλήρη επιστροφή στην αρχική μορφή πληρωμής ή δωρεάν επιλογή επανακράτησης.

Σε περίπτωση που οι επιβάτες έκαναν κράτηση μέσω διαδικτυακού ταξιδιωτικού γραφείου ή άλλου τρίτου μέρους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί τους ώστε να λάβουν την επιστροφή χρημάτων ή να κάνουν νέα κράτηση σε διαφορετική πτήση.

Αναστολή και από British Airways

Η αεροπορική εταιρία British Airways ανακοίνωσε σήμερα την ακύρωση όλων των πτήσεών της μεταξύ Λονδίνου και Τελ Αβίβ μέχρι και την Τετάρτη, λόγω της επιδείνωσης των εντάσεων στη Μέση Ανατολή.

«Λάβαμε την επιχειρησιακή απόφαση να αναστείλουμε τις πτήσεις μας προς και από το Τελ Αβίβ έως και την Τετάρτη 28 Αυγούστου», δήλωσε εκπρόσωπος των αερογραμμών. «Η ασφάλεια παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας», πρόσθεσε.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More