Friday, September 20, 2024
Home » Διόρθωσε το λάθος του με καταστρατήγηση των κανονισμών  

Διόρθωσε το λάθος του με καταστρατήγηση των κανονισμών  

0 comments

Η πρώτη σημαντική διαιτητική γκάφα της σεζόν έγινε στον αγώνα της Καρμιώτισσας με τον Άρη στο Αμμόχωστος – Επιστροφή, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το πρώτο γκολ των πρασίνων της Λεμεσού σήκωσε μπόλικη σκόνη και όχι άδικα, αφού ο διαιτητής Ανδρέας Τεχράνυ διόρθωσε το λάθος του με καταστρατήγηση κανονισμού.

Ο Άρης σκόραρε με τον Στρούσκι στο 16’ της αναμέτρησης και ο βοηθός διαιτητής Χαράλαμπος Γεωργίου ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ το τέρμα. Ο διαιτητής Ανδρέας Τεχράνυ διέταξε να επαναρχίσει το παιχνίδι προτού ολοκληρωθεί ο έλεγχος από το VAR και δευτερόλεπτα μετά, διέκοψε παράτυπα τον αγώνα για να λάβει ενημέρωση από τον VARίστα Χρυσοβαλάντη Θεουλή ότι το γκολ είναι κανονικό.

Ο ρεφ προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του με την επανέναρξη του αγώνα με καταστρατήγηση του πρωτοκόλλου του VAR, το οποίο ξεκάθαρα απαγορεύει να εξεταστεί φάση αφού έχει επαναρχίσει το παιχνίδι.

To μεγάλο αφιέρωμα του «Goal» για το Πρωτάθλημα 2024/25 – Ένας πλήρης ψηφιακός οδηγός!

Screenshot 2024 08 25 130534Screenshot 2024 08 25 130819

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More