Friday, September 20, 2024
Home » ΑΕΚ: Ο θετικός απολογισμός και o προ δεκαετίας… οδηγός στο Στάδιο «Άλφαμεγα»

ΑΕΚ: Ο θετικός απολογισμός και o προ δεκαετίας… οδηγός στο Στάδιο «Άλφαμεγα»

0 comments

Σε ρυθμούς επίσημων υποχρεώσεων η προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει της δύσκολης πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλωνα την Κυριακή (20:00). Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ θα πάει στο Στάδιο «Άλφαμεγα» με μοναδικό στόχο το «διπλό», που θα της επιτρέψει να κάνει νέα αρχή μετά το αρνητικό ξεκίνημα στο Κόνφερενς Λιγκ και τον πρόωρο αποκλεισμό, που έφερε ανακατατάξεις στο ρόστερ.

Εφόσον καταφέρει να φύγει από τη Λεμεσό με τους τρεις βαθμούς, θα επαναφέρει τα χαμόγελα στις τάξεις των οπαδών της και κυρίως η ίδια θα αποκτήσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη, καθώς αντιμετωπίζει ένα δυνατό και έμπειρο αντίπαλο στην έδρα του, με νέο προπονητή, πολλούς νέους παίκτες και με μεγάλες φιλοδοξίες.

Η προϊστορία των κιτρινοπράσινων σε πρεμιέρες πρωταθλήματος την τελευταία δεκαετία είναι με το μέρος τους, καθώς σε 10 αγώνες έχει απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η τελευταία φορά που σε πρεμιέρα είχαν ως αντίπαλο τους κυανόλευκους της Λεμεσού, ήταν τη σεζόν 2014-2015, αγώνας στον οποίο η ομάδα της Λάρνακας ήταν καταιγιστική, καθώς διέσυρε τον Απόλλωνα με το ευρύ 5-2.

To μεγάλο αφιέρωμα του «Goal» για το Πρωτάθλημα 2024/25 – Ένας πλήρης ψηφιακός οδηγός!

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More