Friday, September 20, 2024
Home » Ομόνοια: Πρώτος στόχος επετεύχθη, πάει γι’ άλλα…

Ομόνοια: Πρώτος στόχος επετεύχθη, πάει γι’ άλλα…

0 comments

Η φετινή Ομόνοια είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα! Το έδειξε με την εικόνα της στα πρώτα επίσημα παιχνίδια με αντίπαλο την Τορπέντο Κουτάισι, το επιβεβαίωσε στις διπλές αναμετρήσεις με τη Φέχερβαρ και το βροντοφώναξε στο πρώτο ματς με τη Ζίρα.

Η επιβλητική εξάρα επί της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν, δεν ήρθε καθόλου τυχαία. Είναι απόρροια της εξαιρετικής δουλειάς που έγινε στη στελέχωση της Ομόνοιας, που μετά από χρόνια είναι ποσοτικό και ποιοτικά γεμάτη. Παράλληλα, φαίνεται η δουλειά που επιτελεί ο Βάλντας Νταμπράουσκας, η οποία αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Φάνηκε ξεκάθαρα το βράδυ της Πέμπτης, ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ της Ομόνοιας. Βγάζει περισσότερους αυτοματισμούς, παίζει γρήγορα και αναπτύσσεται ποικιλοτρόπως, τόσο κάθετα όσο και από τα άκρα. Διαθέτει ποδοσφαιριστές που κρίνονται απρόβλεπτοι στο παιχνίδι τους.

Μέσα από όλα τα θετικά που βγάζει έως τώρα η Ομόνοια, το σημαντικότερο είναι ότι επέστρεψε στους ομίλους μετά από αποχή ενός χρόνου. Μπορεί να υπολείπεται ο επαναληπτικός στο Αζερμπαϊτζάν, όμως δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που μπορεί να αμφισβητήσει ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση. Ούτε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Ζίρα.

Υλοποιώντας τον πρώτο χρονικά στόχο της, η Ομόνοια θα είναι σε θέση να παίξει πιο ελεύθερα στις εγχώριες διοργανώσεις. Με τον Νταμπράουσκας να έχει ποιοτικό βάθος και να είναι σε θέση να κάνει ροτέισιον. Και στην ομάδα που είδαν οι φίλοι της Ομόνοιας έως τώρα, είναι και παίκτες που ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, ενώ έρχεται και επιθετικός κλάσης.

To μεγάλο αφιέρωμα του «Goal» για το Πρωτάθλημα 2024/25 – Ένας πλήρης ψηφιακός οδηγός!

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More