Friday, September 20, 2024
Home » Κλουζ – Πάφος FC 1-0: Έφυγε ηττημένη, αλλά όχι νικημένη από τη Ρουμανία (vid)

Κλουζ – Πάφος FC 1-0: Έφυγε ηττημένη, αλλά όχι νικημένη από τη Ρουμανία (vid)

0 comments

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Πάφος FC στη Ρουμανία από την Κλούζ και πάει στον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτης (29/8) στη Λεμεσό για να τα δώσει όλα και να επαναλάβει ότι έκανε στους δύο προηγούμενους δύο γύρους κόντρα σε Ζαλγκίρις και ΤΣΣΚΑ 1948 για να διεκδικήσει την πρόκριση που θα την οδηγήσει στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ. Η παφιακή ομάδα δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να αγωνίζεται από το 38ο λεπτό της αναμέτρησης με παίκτη περισσότερο.

Το ματς

Η Πάφος μπήκε καλά στο παιχνίδι και έδειχνε μέχρι και το πρώτο δεκάλεπτο να πατάει καλά και παρά την απουσία της μεγάλης ευκαιρίας έδειχνε καλά οργανωμένη. Έξι λεπτά αργότερα όμως ήταν η Κλουζ αυτή που απείλησε για πρώτη φορά και ήταν εύστοχη καθώς ο Κορενίκα βρήκε ανοικτό πεδίο και με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ίβουσιτς που δεν μπόρεσε να αντιδράσει και άνοιξε το σκορ. Η Πάφος φάνηκε επηρεασμένη και έχασε τον ρυθμό και τη συγκέντρωση της, κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής αφού η κυκλοφορία της μπάλας δεν ήταν γρήγορη και οδήγησε πολλές φορές σε ατομικά λάθη και έδωσε την ευκαιρία στην Κλουζ να πιέσει ψηλά.

Στο 38ο λεπτό, ένα χτύπημα του Ντέακ προς τον Γκολντάρ ανάγκασε τον Σέρβο διαιτητή να πάει στο on field review και να βγάλει την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Κλουζ. Από αυτό το σημείο άλλαξε το παιχνίδι και η Πάφος ανέβασε στροφές στα τελευταία στάδια του πρώτου μέρους και απείλησε με τους Ντράγκομιρ και Λουκάσεν.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο μπήκε με το πόδι στο γκάζι και σε διάστημα δύο λεπτών δημιούργησε δύο κλασικές ευκαιρίες με τους Ζάιρο και Άντερσον να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό των δικτύων. Το υπόλοιπο του αγώνα κινήθηκε κυρίως σε παιχνίδι δύναμης και μονομαχιών και έτσι η παφιακή ομάδα δεν μπόρεσε να κρατήσει τους ίδιους ρυθμούς και να βγάλει αντίδραση. Τώρα είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει εκ νέου την πρόκριση για να βρεθεί για πρώτη φορά στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Κλουζ (Νταν Πετρέσκου): Πόπα, Μόγκος, Μπόμπεν, Κρέσιτς, Καμόρα, Αρτεάν, Κεϊτά (Ντότκοβιτς 87′), Ταχτσίδης (Νκολόλο 64′), Ντέατς, Κορένικα(Αμπντειτ 87′), Μπιρλιγκία (Μίκαελ 76′)

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Κορέια (Νατέλ 79′), Λουκάσεν, Γκολντάρ, Πηλέας (Τζάζα 62′), Ναμ (Βαλακάρι 46′), Ντράγκομιρ, Μπρούνο(Σούνιτς 62′), Πέπε (Άντερσον 46′), Τάνγκοβιτς, Ζάιρο

Σκόρερ: Κορενίτσα 19’/ –

Κίτρινες: Μπόμπεν 45+1′, Ταχτσίδης 58′, Μπιρλιγκέα 58′ / Πέπε 34′, Ζάιρο 88′

Αποβολές: Ντεάκ 39′ / –

Διαιτητής: Νόβακ Σίμοβιτς (Σερβία)

Α’ βοηθός: Νίκολα Τζόροβιτς (Σερβία)

Β’ βοηθός: Μίλος Σίμοβιτς (Σερβία)

4ος: Στάνκο Οστρατσάνιν (Σερβία)

VAR: Μομτσίλο Μάρκοβιτς (Σερβία)

AVAR: Αλεκσάνταρ Ζίφκοβιτς (Σερβία)

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

– Έναρξη Αγώνα

– 2′ Φάουλ για την Πάφο που κερδίζει ο Ζάιρο από αριστερά

– 4′ Κόρνερ για την Πάφο, η εκτέλεση του Πέπε περνάει ανεκμετάλλευτη

-9′ Απόλυτα ισορροπημένο το παιχνίδι μέχρι στιγμής. Απουσιάζει η μεγάλη φάση αλλά η Πάφος δείχνει καλά οργανωμένη.

– 14′ Φάουλ που κερδίζει Λουκάσεν

-16′Γκολ για την Κλουζ με τον Κορένικα ανοίγει το σκορ με τον Κορενίτσα. Βρήκε ανοικτό πεδίο και με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ίβουσιτς που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

– 19′ Ευκαιρία για την Πάφο με τον Κορρέια ο οποίος πέρασε όμορφα από δεξιά, επιχείρησε το πλασέ όμως ο Πόπα απέκρουσε σε κόρνερ.

– 23′ Πρέπει να ανεβάσει στροφές η Πάφος και να γίνει πιο γρήγορη στις μεταβιβάσεις της αν θέλει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση.

-29′ Έχει πέσει ο ρυθμός στα τελευταία λεπτά.

– 34′ Κίτρινη φάουλ στον Πέπε για φάουλ στον Ντέακ

– 38′ Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω τραυματισμού του Γκολντάρ

– 39′ Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ντεάκ για χτύπημα πάνω στο Γκολντάρ έπειτα από υπόδειξη του VAR, σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα η παφιακή ομάδα θα αγωνιστεί για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη περισσότερο.

– 43′ καλή προϋπόθεση για την Πάφο με τον Ζάιρο να πατάει έξυπνα στον Τάνκοβιτς, αυτός επιχείρησε το σουτ όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ

– 44′ Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο, ο Πέπε έβγαλε από δεξιά την σέντρα, ο Λουκάσεν βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε το κοντρόλ με το στήθος και πλάσαρε άστοχα

– 45′ 4 λεπτά ο επιπλέον χρόνος καθυστερήσεων

– 45+1′ Κίτρινη κάρτα στον Μπόμπεν

– 45+4′ Ευκαιρία γα την Πάφο με τον Ντράγκομιρ να επιχειρεί το σουτ όμως η μπάλα περνάει εκτός.

– Τέλος πρώτου ημιχρόνου

– Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

-45′ Διπλή αλλαγή για την Πάφο μέσα Βαλακάρι και Άντερσον και έξω Ναμ και Πέπε

– 46′ Μεγάλη ευκαιρία για Πάφο. Ο Άντερσον Σίλβα βρήκε τον Ζάιρο ο οποίος κοντά στην εστία αιφνιδιάστηκε και δεν έπιασε σωστά το πλασέ, μάζεψε άνετα ο Πόπα.

-47′ Νέα τεράστια χαμένη ευκαιρία. Ο Κορεία γύρισε στον Σίλβα ο οποίος όμως δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το πλασέ ενώ ήταν μόνος απέναντι από την εστία.

– 56′ Διαμαρτύρονται της Κλουζ για πέναλτι πάνω στον Ταχτσίδη αλλά τίποτα λέει ο ρεφ

-58′ Κίτρινη κάρτα σε Ταχτσίδη και Μπιρλιγκέα για έντονες διαμαρτυρίες

– 62′ Δύο αλλαγές από Καρσέδο. Έξω Μπρούνο-Πηλέας, εντός Σούνιτς-Τζάτζα.

– 64′ Αλλαγή για την Κλούζ έξω ο Ταχτσίδης και μέσα ο Νκολολο

– 71′ Προσπαθεί η Πάφος αλλά σε καμία περίπτωση δεν εκμεταλλεύεται το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Εντελώς ακίνδυνη επιθετικά.

– 76′ Αλλαγή για την Κλουζ έξω ο Μπιρλιγκία και μέσα ο Μίκαελ

– 79′ Αλλαγή για την Πάφο εκτός ο Κορρέια και μέσα ο Νατέλ

– 87′ Διπλή αλλαγή για την Κλουζ εκτός οι Κορενίκα και Κεϊτά και μέσα οι Αμπντείτ και Ντόκοβιτς

– 88′ Κίτρινη κάρτα στον Ζάιρο

– 90′ 5 λεπτά ο επιπλέον χρόνος καθυστερήσεων

– 90+5′ Κίτρινη κάρτα στον Καμόρα

  • Τέλος Αγώνα

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More