Thursday, September 19, 2024
Home » Νταμπράουσκας: «Κρατάμε τα πόδια στη γη – Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο αν αναπνεύσει»

Νταμπράουσκας: «Κρατάμε τα πόδια στη γη – Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο αν αναπνεύσει»

0 comments

Απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών του ήταν ο Βάλντας Νταμπράουσκας μετά την ιστορική νίκη της Ομόνοιας με 6-0 επί της Ζίρε. Ο Λιθουανός έσταξε μέλι για τους παίκτες του, στους οποίους απένειμε τα εύσημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Συγχαρητήρια σε όλους, στον κόσμο, στην ομάδα. Παίξαμε καταπληκτικά με πολύ καλή νοοτροπία. Το σκορ είναι λίγο μεγάλο γιατί παίξαμε με πολύ καλή ομάδα και ίσως να είναι η πρώτη φορά που δέχεται τόσα γκολ στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος για το σκορ, πρέπει να τελειώσουμε το παιχνίδι στον επαναληπτικό. Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια απόψε, αλλά κρατάμε τα πόδια στη γη γιατί την Κυριακή δίνουμε το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα με τον Εθνικό».

Ποιο είναι το κλειδί πίσω από όλες αυτές τις καλές εμφανίσεις της Ομόνοιας; «Όλα τα εύσημα πάνε στους ποδοσφαιριστές, έχουν τρομερή νοοτροπία και η συμπεριφορά τους ξεχωρίζει. Δεν μπορώ να σας απαντήσω για το μεγάλο σκορ, αλλά έχουμε πολύ καλό πνεύμα. Σίγουρα δεν μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Μπορούμε να χαρούμε απόψε αλλά από αύριο ξεκινάμε από την αρχή γιατί την Κυριακή έχουμε άλλο παιχνίδι».

Για τον κόσμο, την ατμόσφαιρα και την ενέργεια των παικτών του: «Απόψε δεν χάσαμε ούτε για μια στιγμή τη συγκέντρωσή μας και την αφοσίωσή μας στο παιχνίδι. Με εξαίρεση κάποιες φάσεις, κρατήσαμε μακριά από την περιοχή μας τον αντίπαλο για μεγάλη διάρκεια. Αυτό το έκανε η ομάδα. Όλα έπαιξαν ρόλο απόψε, η ενέργεια του κόσμου δημιούργησε προβλήματα στον κόσμο με την ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Τους δίνω τα ίδια εύσημα που δίνω στους παίκτες μου.

Είναι μεγάλη η σεζόν και δεν είναι εφικτό να έχεις την ίδια διάρκεια σε όλα τα παιχνίδια. Είναι μεγάλος ο δρόμος, αναγκαστικά βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι γιατί έχουμε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Απόψε δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να αναπνεύσει, δεν ήμασταν υπερόπτες κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά μείναμε πιστοί στο πλάνο. Είναι καλή η Ζίρε στις αντεπιθέσεις και εμείς την κρατήσαμε μακριά».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More