Thursday, September 19, 2024
Home » Ανόρθωση: Ρίχνει «δίχτυα» στην Ελλάδα για τις τελευταίες μετεγγραφές

Ανόρθωση: Ρίχνει «δίχτυα» στην Ελλάδα για τις τελευταίες μετεγγραφές

0 comments

Με μισθολόγιο ποδοσφαιρικού τμήματος στα τρία εκατομμύρια ευρώ το διαθέσιμο μπάτζετ για μετεγγραφές στην Ανόρθωση ήταν περιορισμένο. Ο Γιάννης Οκκάς θέλοντας να περιορίσει το ρίσκο αποτυχίας βάδισε σε γνώριμα μονοπάτια.

Επέλεξε ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζει από πρώτο χέρι. Η ομάδα της Αμμοχώστου ανακοίνωσε μέχρι στιγμής 13 μετεγγραφές, εκ των οποίων οι 10 αφορούν παίκτες με προϋπηρεσία σε Κύπρο ή Ελλάδα. Με εξαίρεση τους Μπόγιαν Μλάντοβιτς, Μπέβις Μουγκάμπι και Σέρτζιο Κονσεϊσάο οι υπόλοιποι νεοφερμένοι θήτευσαν είτε στη χώρα μας είτε στη Σούπερ Λιγκ.

Την ίδια συνταγή επιδιώκει να ακολουθήσει και στις τελευταίες προσθήκες της η «Μεγάλη Κυρία», με επιθετικό, μέσο και υπό προϋποθέσεις ακραίο επιθετικό. Οι κυανόλευκοι έχουν τις κεραίες στραμμένες προς Ελλάδα μεριά και βολιδοσκοπούν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι προς παραχώρηση από μεγάλες (και όχι μόνο) ομάδες.

Στην Ανόρθωση είναι έτοιμοι για τη μεθαυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τεϊσέιρα, ενώ δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ιωάννου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More