Friday, September 20, 2024
Home » ΑΕΚ: Ας είναι καλά ο Καραπατάκης

ΑΕΚ: Ας είναι καλά ο Καραπατάκης

0 comments

Αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ, τις μαζεμένες αλλαγές ενώ ξεκίνησε γι’ αυτήν η σεζόν, επαναλαμβάνεται. Οι Λαρνακείς το έζησαν και πέρσι, όταν στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου προέκυψαν σημαντικές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ.

Ο Τσάβι Ρόκα, ουσιαστικά παραδέχεται ότι έκανε λανθασμένες επιλογές, τόσο στον προπονητή όσο και σε ποδοσφαιριστές. Αφού πήρε το «ok» της διοίκησης έτρεξε και τρέχει να σώσει την κατάσταση, τώρα που μπορεί και του το επιτρέπει η μετεγγραφική περίοδος. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θα πρέπει να ευγνωμονεί τον Άντρο Καραπατάκη, που του έδωσε την ευκαιρία να φτιάξει τα κακώς έχοντα. Γιατί, οι προσθαφαιρέσεις που γίνονται αυτή την περίοδο εξ υπακούει σημαντικό επιπλέον έξοδο για τον σύλλογο. Σε άλλη περίπτωση, ήταν πολύ πιθανό ο Ρόκα να ήταν στην ανεργία και στην αναζήτηση νέας συνεργασίας.

Ποια θα είναι η πορεία της ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα θα το δείξει ο χρόνος, μπορεί στο τέλος να μιλάμε και για την κορυφαία σεζόν στην ιστορία της, όμως με το τι είδαμε στα πρώτα επίσημα ματς, ο Ρόκα απέτυχε σε επιλογές του. Δεν μπορεί μετά τον αποκλεισμό από την Πακς, να ζητά από εκπροσώπους παικτών να του δώσουν επιλογές για εννιά θέσεις!

Είναι φορές που η τυφλή εμπιστοσύνη διοικούντων σε συγκεκριμένους ανθρώπους, ειδικούς, δεν αποδίδει και το πληρώνει οικονομικά ο σύλλογος και αγωνιστικά η ομάδα. Ο Ρόκα στην προκειμένη περίπτωση στηρίχθηκε από τον Καραπατάκη και έχει την ευκαιρία να διορθώσει λάθη του και να πετύχει. Αλλιώς…

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More