Thursday, September 19, 2024
Home » Ομόνοια: Τελειοποιεί το πλάνο του o Νταμπράουσκας

Ομόνοια: Τελειοποιεί το πλάνο του o Νταμπράουσκας

0 comments

Η Ομόνοια προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αυριανό πρώτο αγώνα απέναντι στη Ζίρα, στα πλαίσια των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Ο Λιθουανός τεχνικός της ομάδας, Βαλντάς Νταμπράουσκας, ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία με απογευματινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος», έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Η προπόνηση αυτή θα του επιτρέψει να τελειοποιήσει το πλάνο του ώστε η ομάδα να κάνει το πρώτο βήμα.

Σημαντική είδηση είναι η προσθήκη του Μουσιαλόφσκι στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Σιπριάνο. Ωστόσο, ο Κίτσος δεν περιλαμβάνεται στη λίστα. Ο Νταμπράουσκας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 14:00, όπου θα αναφερθεί αναλυτικά στο πλάνο του για τον αυριανό αγώνα.

Η Ομόνοια έχει και με το παραπάνω τη στήριξη του κόσμου της, καθώς οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ξεπεράσει τις 9.500. Αυτό φανερώνει την αισιοδοξία και την προσμονή που υπάρχει στους φιλάθλους για τη φετινή σεζόν. Με τον Νταμπράουσκας να προετοιμάζει προσεκτικά το πλάνο του, η Ομόνοια αναμένεται να μπει δυναμικά στον αυριανό αγώνα, στοχεύοντας σε σημαντική νίκη που θα της δώσει προβάδισμα για την πρόκριση.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» συνεχίζουν την αναζήτηση ενίσχυσης για την επιθετική γραμμή, με τον Αραούχο να παραμένει η πρώτη επιλογή. Ακολουθούν εναλλακτικές λύσεις όπως οι Σαμάτα και Καμαρά, δείχνοντας την αποφασιστικότητα της ομάδας να ενισχυθεί σε καίριες θέσεις.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More