Thursday, September 19, 2024
Home » Λανθασμένες-επικίνδυνες οι πολιτικές της τ/κ ηγεσίας στο Κυπριακό, λέει ο Ερχιουρμάν

Λανθασμένες-επικίνδυνες οι πολιτικές της τ/κ ηγεσίας στο Κυπριακό, λέει ο Ερχιουρμάν

0 comments

«Θα μας επιτεθούν επειδή εφαρμόζουμε μια λανθασμένη πολιτική στρατηγική», είπε

Ο Τουφάν Ερχιουρμάν, ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (CTP), εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της τουρκοκυπριακής ηγεσίας για τις πολιτικές της στο Κυπριακό, τις οποίες χαρακτήρισε «λανθασμένες» και «επικίνδυνες».

Advertisement

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Kanal Sim, ο κ. Ερχιουρμάν υποστήριξε ότι η τρέχουσα στάση της τουρκοκυπριακής πλευράς, όχι μόνο δεν προάγει την επίλυση του Κυπριακού, αλλά παρέχει στον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη«την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο επιθυμεί».

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Γιενί Ντουζέν» γράφει ότι ο κ. Ερχιουρμάν έκανε λόγο γιαέλλειψη διαλόγου και διπλωματίας, τονίζοντας ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά έχει χάσει την αξιοπιστία της και έχει απομακρυνθεί από το πλαίσιο των ψηφισμάτων του ΟΗΕ. Επικριτικός εμφανίστηκε και για το ζήτημα των πωλήσεων ακινήτων σε αλλοδαπούς, υποστηρίζοντας ότι ο «νόμος» που ψηφίστηκε δημιούργησε περισσότερα προβλήματα από όσα έλυσε.

Ο κ. Ερχιουρμάν ανέφερε ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση, όχι μόνο στο περιουσιακό, αλλά και σε άλλους τομείς όπως ο τουρισμός και η τριτοβάθμια εκπαίδευση.«Θα μας επιτεθούν επειδή εφαρμόζουμε μια λανθασμένη πολιτική στρατηγική», είπε.

Πηγή: KΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More