Friday, September 20, 2024
Home » ΑΕΚ: Η αντίφαση του Μπεργκ σε μια πρόταση

ΑΕΚ: Η αντίφαση του Μπεργκ σε μια πρόταση

0 comments

Μια πρόταση με μεγάλη αντίφαση βγήκε από το στόμα του νέου προπονητή της ΑΕΚ, Χένινγκ Μπεργκ, κατά τη σαββατιάτικη παρουσίασή του. Από τη μια, «ανυπομονώ για την έναρξη της σεζόν» και από την άλλη, «είναι γνωστό ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο».

Ο Νορβηγός ήθελε προφανώς να στείλει δύο μηνύματα με διαφορετικούς αποδέκτες. Με το πρώτο μέρος της πρότασης ήταν σαν να έλεγε στους ποδοσφαιριστές: «Παρά την αρνητική περιρρέουσα ατμόσφαιρα που ακολούθησε του αποκλεισμού από την Πακς, πιστεύω στις δυνατότητές σας και ανυπομονώ να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Όσο για το δεύτερο μήνυμα; Παραλήπτης οι οπαδοί των κιτρινοπρασίνων, από τους οποίους ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς την απαραίτητη πίστωση χρόνου, μιας και δεν βρίσκεται καιρό στο ΑΕΚ Αρένα.

Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ του Σαββάτου, ο Μπεργκ πήρε πρώτη γεύση της ομάδας του, η οποία εξήλθε 1-1 στην πρόβα τζενεράλε με την ΑΕΛ. Σκόρερ της ο πιο αξιόπιστος επιθετικός της, ο Φραν Σολ. Το νέο «αφεντικό» των Λαρνακέων θα προσπαθήσει, βάσει και αυτών που είδε, να παρουσιάσει βελτιωμένη έκδοση στην πρεμιέρα της Κυριακής με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More