Thursday, September 19, 2024
Home » Ομόνοια: Ας κρατήσει το ευρωπαϊκό σερί

Ομόνοια: Ας κρατήσει το ευρωπαϊκό σερί

0 comments

Τέσσερα στα τέσσερα μετρά η Ομόνοιαστον δεύτερο και τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Κι ασφαλώς, όλοι στις τάξεις της θέλουν να κρατήσει το ευρωπαϊκό σερί και στα πλέι οφ.

Η πρόκριση εις βάρος της Ζίρα του Αζερμπαϊτζάν θα ισοδυναμεί με συμμετοχή στη νεοσύστατη League Phase της διοργάνωσης. Η ευρωπαϊκή βαλίτσα θα πάει μακριά και το «τριφύλλι» θα έχει τη δυνατότητα να προσθέσει νέες επιτυχίες στη διαδρομή του.

Το πρώτο εμπόδιο στο Κόνφερενς Λιγκ ήταν η Τορπέντο Κιουταΐσι, η οποία «έπεσε» με δυο ήττες. Οι πράσινοι νίκησαν με 3-1 στο ΓΣΠ και με 2-1 στη Γεωργία. Στον τρίτο προκριματικό γύρο, η Φέχερβαρ είχε την ίδια τύχη με τη σημείωση ότι δεν κατάφερε να νικήσει ούτε μια φορά την εστία του Φαμπιάνο. Το 1-0 στη Λευκωσία ήταν «λίγο», ενώ το τελικό 0-2 στο Φέχερβαρ αποτύπωσε τη δυναμικότητα των δύο συγκροτημάτων.

Οι φίλοι της ομάδας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από τα αποτελέσματα όσο και από τη συνολική προσπάθεια. Πώς να μην είναι, αφού το σερί είναι εντυπωσιακό, ενώ κάποιοι παίκτες δείχνουν σαν έτοιμοι από καιρό. Με μέσο όρο δύο γκολ ανά αγώνα (σύνολο οκτώ σε τέσσερα ματς) και μόλις 0,5 γκολ παθητικό (ανά αγώνα), οι μέχρι στιγμής ενδείξεις είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές.

Αυτήν τη δυναμική θέλει να συνεχίσει η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας, η οποία θα πρέπει να ανεβάσει ρυθμό για να αντεπεξέλθει το ίδιο αποτελεσματικά. Την Πέμπτη (22 Αυγούστου) θα υποδεχθεί τη Ζίρα για το Κόνφερενς Λιγκ, την Κυριακή και πάλι στο ΓΣΠ θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας στην πρεμιέρα του εγχώριου πρωταθλήματος και την Πέμπτη 29 Αυγούστου, στο Μπακού θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός με τους Αζέρους.

Εν τω μεταξύ, η ώρα που περίμεναν οι χιλιάδες φίλοι της Ομόνοιας πλησιάζει. Ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα αποκαλύψει όλα όσα αφορούν στο ιδιόκτητο γήπεδό της. Σε συνέντευξη Τύπου που θα προβληθεί στο Oμόνοια TV αύριο (20:00) ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» θα μιλήσει για όλους τους σχεδιασμούς για το μεγαλεπήβολο έργο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More