Thursday, September 19, 2024
Home » Outfits παραλίας: Τα δύο πιο συχνά λάθη που κάνουμε

Outfits παραλίας: Τα δύο πιο συχνά λάθη που κάνουμε

0 comments

Μπορεί να διανύουμε το δεύτερο μισό του Αυγούστου και να έχουμε την αίσθηση πως το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού στο νησί μας μπορούμε να συνεχίσουμε τις εξορμήσεις στην παραλία μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Έτσι, σήμερα θα δούμε τα δύο πιο συχνά στιλιστικά λάθη που κάνουμε στην παραλία.

  • Διαβάστε επίσης: Πώς να φορέσεις με στυλ το πουκάμισο με το μαγιό σου

Διάλεξε το σωστό μέγεθος

Μπορείς να επιλέξεις όποιος είδος μαγιό επιθυμείς, μπικίνι ή ολόσωμο αλλά για αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να σιγουρευτείς είναι για το σωστό μέγεθος. Είναι πολύ σημαντικό το μαγιό σου να έχει σωστή εφαρμογή, αφού πρέπει να νιώθεις άνετα ενώ παράλληλα σε κολακεύει.

  • Διαβάστε ακόμη: Leonie Hanne: Μας δείχνει πώς να φορέσουμε λευκό το καλοκαίρι

Μην βάλεις πολλά κοσμήματα

Είναι γεγονός πως θέλεις να δείχνει κομψή ακόμη και στην παραλία, αφού είναι σημαντικό να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Ωστόσο μην κάνεις το λάθος να βάλεις πολλά κοσμήματα, αφού είναι πιθανόν να μην νιώθεις καλά με αυτά κάτω από τον ήλιο, ενώ παράλληλα μπορεί να προκαλέσουν δερματικούς ερεθισμούς λόγω του αλμυρού νερού και της άμμου.

Πηγή: LIKE

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More