Friday, September 20, 2024
Home » Ρόμα: Ο Έιμπραχαμ ο επόμενος στόχος της Σαουδικής Αραβίας μετά τον Ντιμπάλα

Ρόμα: Ο Έιμπραχαμ ο επόμενος στόχος της Σαουδικής Αραβίας μετά τον Ντιμπάλα

0 comments

Η Ρόμα μπορεί να ενισχύθηκε σημαντικά το φετινό καλοκαίρι με τις προσθήκες μεταξύ άλλων των Ντόμπβικ και Σουλέ, ωστόσο αναμένεται να προκύψουν και ορισμένες ιδιαίτερες αποχωρήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα στην Ιταλία έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τάμι Έιμπραχαμ έχει δείξει ομάδα από τη Σαουδική Αραβία. Αν και ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο ποια ομάδα είναι εκείνη που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, αναφέρεται πως η προσφορά για τον Άγλλο φορ μπορεί να αγγίξει τα 25 εκατομμύρια.

Ο παίκτης είναι φανερό πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντανιέλε ντε Ρόσι -πόσο μάλλον μετά τη φετινή τραγική σεζόν του με 1 τέρμα σε 8 συμμετοχές- και επομένως μία προσοδοφόρα για εκείνον πρόταση δύσκολα θα τον αφήσει αδιάφορο.

Να σημειωθεί, πως πέρα από τον 26χρονο στράικερ αναμένονται σημαντικές εξελίξεις και με τον Πάουλο Ντιμπάλα, αφού η Αλ Κουαντσία επιθυμεί να τον αποκτήσει με ένα ποσό της τάξεως των 15 εκατομμυρίων, προσφέροντας μάλιστα τριετές συμβόλαιο με απολαβές ύψους 20 εκατομμυρίων ετησίως.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More