Friday, September 20, 2024
Home » Επέλεξε Εθνική Ελλάδας ο Ζαφείρης – Η συνομιλία με τον Γιοβάνοβιτς που τον κέρδισε!

Επέλεξε Εθνική Ελλάδας ο Ζαφείρης – Η συνομιλία με τον Γιοβάνοβιτς που τον κέρδισε!

0 comments

Ο Χρήστος Ζαφείρης αναμένεται να αποτελέσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τη νέα προσθήκη στην εθνική Ελλάδας που χτίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έπειτα από προσωπικές ενέργειες του προέδρου της ΕΠΟ, Μάκη Γκάγκατση, σε συνεννόηση πάντα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ο 21χρονος κεντρικός χαφ της Σλάβια Πράγας, πείσθηκε για να αγωνιστεί με την «Γαλανόλευκη».

Ο άσος της τσεχικής ομάδας (προκρίθηκε στα πλέι-οφ του Champions League), ο οποίος αποτελεί παράλληλα έναν από τους αρχηγούς της εθνικής Νορβηγίας U21, δέχθηκε πριν από μερικές εβδομάδες κρούση από την ΕΠΟ, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτιμά το ταλέντο και τις δυνατότητες του.

Ο Σέρβος τεχνικός παρακολουθεί εδώ και χρόνια την πορεία του ομογενή χαφ και ήταν εξαρχής θετικός στο να προχωρήσουν οι διαδικασίες για να κληθεί στην εθνική ομάδα.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως ο Ζαφείρης θα βρίσκεται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να ολοκληρωθούν ορισμένα διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν στην ανανέωση του ελληνικού διαβατηρίου, αλλά και στην κοινοποίηση στην UEFA των εγγράφων για την επιλογή της εθνική Ελλάδας.

Ο πρώην παίκτης της Χάουγκεσουντ δεν έκρυψε την χαρά του από την επικοινωνία που είχε μαζί του, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο πολύπειρος τεχνικός δείχνει να πιστεύει στις ικανότητες του με τον Ζαφείρη να τίθεται άμεσα στα σχέδια του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κεντρικός χαφ της Σλάβια ξεκίνησε βασικός και στα δύο ματς της τσεχικής ομάδας κόντρα στην Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ συμβάλοντας στην άνετη πρόκριση για τα πλέι-οφ του Champions League, όπου η Σλάβια θα αντιμετωπίσει την Λιλ!

Ο Ζαφείρης πριν από περίπου έναν χρόνο συμπεριελήφθη στα 100 σπουδαιότερα ταλέντα του κόσμου, ενώ η χρηματιστηριακή αξία του υπερβαίνει τα 7 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More