Thursday, September 19, 2024
Home » Instagram: 20 τραγούδια στο ίδιο Reel; Κι όμως, γίνεται…

Instagram: 20 τραγούδια στο ίδιο Reel; Κι όμως, γίνεται…

0 comments

Το Instagram πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπει στους χρήστες παγκοσμίως να προσθέσουν πολλαπλά ηχητικά κομμάτια στα Reels. Η εταιρεία σημείωσε ότι οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν έως και20 κομμάτια σε ένα μόνο Reel.

Για να προσθέσετε ένα νέο κομμάτι στο βίντεό σας, πατήστε στην επιλογή“Προσθήκη στη μίξη” στον επεξεργαστή Reel. Αφού προσθέσετε τα κομμάτια, μπορείτε να τα περικόψετε ώστε να περιλαμβάνουν μόνο το τμήμα που θέλετε.

«Η κυκλοφορία της πολυκαναλικής ηχητικής δυνατότητας στα Reels δίνει στους δημιουργούς δημιουργική ευελιξία, με τη δυνατότητα να ευθυγραμμίζουν οπτικά τον ήχο με στοιχεία όπως κείμενο, αυτοκόλλητα και κλιπ για να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους με τρόπο που να ταιριάζει σε αυτούς και στο κοινό τους», δήλωσε η εταιρεία σε ανάρτηση.

Το Instagram θα αποδίδει το τελικό κομμάτι στον δημιουργό, ώστε να ενθαρρύνει τους fans να χρησιμοποιήσουν την μίξη. Αυτή η δυνατότητα καταργεί την ανάγκη για τους δημιουργούς να χρησιμοποιούν έναν άλλον επεξεργαστή για να μιξάρουν πολλαπλά κομμάτια σε ένα και στη συνέχεια να το εφαρμόζουν στα κλιπ τους.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, είπε ότι η πλατφόρμα δεν θα επικεντρωθεί σε μακράς διάρκειας βίντεο, αλλά θα επικεντρωθεί στο να στέλνουν οι χρήστες μικρά βίντεο ο ένας στον άλλον.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More