Friday, September 20, 2024
Home » «Σφράγισε» το μέλλον του στο Ολντ Τράφορντ ο Μπρούνο Φερνάντες!

«Σφράγισε» το μέλλον του στο Ολντ Τράφορντ ο Μπρούνο Φερνάντες!

0 comments

Τον Ιανουάριο του 2020 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες κι από τότε ξεκίνησε η κοινή πορεία των δύο πλευρών, με τον Πορτογάλο να εξελίσσεται σε έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες που έχουν τα χρόνια αυτά στο ρόστερ τους οι «Κόκκινοι Διάβολοι».

Το τελευταίο διάστημα αποτελούσε… κοινό μυστικό ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα ανακοινωθεί και η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε κι επίσημα πλέον την επέκταση του συμβολαίου του Φερνάντες έως το 2027, ενώ στην συμφωνία συμπεριλαμβάνεται και οψιόν για άλλη μια σεζόν.

Μέχρι σήμερα, ο άλλοτε παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετράει 66 γκολ σε 233 παιχνίδια με την Γιουνάιτεντ, ενώ και στην περσινή, κακή χρονιά ήταν πρωταγωνιστής, προσθέτοντας στο ενεργητικό του 15 γκολ και 13 ασίστ σε 48 εμφανίσεις.

«Όλοι γνωρίζουν το πάθος που έχω για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Καταλαβαίνω την ευθύνη και τη σημασία του να φοράς αυτή τη φανέλα, αλλά και τα επίπεδα αφοσίωσης και επιθυμίας που απαιτούνται για να εκπροσωπείς έναν τέτοιο σύλλογο» ήταν τα πρώτα λόγια του παίκτη, που δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την ομάδα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More