Thursday, September 19, 2024
Home » Ομόνοια: Ο Νταμπράουσκας συστήνει τον έξυπνο «τζόκερ»

Ομόνοια: Ο Νταμπράουσκας συστήνει τον έξυπνο «τζόκερ»

0 comments

Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων της Ομόνοιας στο «διπλό» (2-0) επί της Φέχερβαρ, που σφράγισε με δεύτερη επιτυχία την πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, ήταν ο Βέλικο Σίμιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε και στις τρεις (!) θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Άρχισε το ματς ως επιτελικός, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης και με την είσοδο του Ατζίλι πέρασε στα αριστερά! Ήταν ιδιαίτερα κινητικός, συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα και πιστώθηκε την ασίστ στο γκολ του Σεμέδο.

Συνεργάστηκε άψογα με τους Αλιούμ και Μάριτς, πριν σερβίρει γκολ στο πιάτο στον Σεμέδο στο 28’. Ένας «τζόκερ» στα χέρια του Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος εκθείασε τις ικανότητες και το μυαλωμένο παιχνίδι του Σίμιτς.

«Κάνει αυτά που πρέπει. Γι’ αυτό παίζει και ξεκινά στην 11άδα. Είναι ένας έξυπνος παίκτης. Ίσως πέρυσι να μην το είδε αυτός ο κόσμος. Εγώ παρατηρώ ότι κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Μπορεί να παίζει σε διάφορες θέσεις και καταλαβαίνει το παιχνίδι μας. Σήμερα έδωσε ασίστ. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν. Πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος, τέσσερα παιχνίδια είναι απλά μία εισαγωγή στη σεζόν», ανέφερε ο Λιθουανός προπονητής τα Ομόνοιας, υπογραμμίζοντας την αξία του Σίμιτς και στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα στον παίκτη του να συνεχίσει στα ίδια επίπεδα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More