Friday, September 20, 2024
Home » Άγιαξ – Παναθηναϊκός: Για την υπέρβαση οι «πράσινοι» στο Άμστερνταμ

Άγιαξ – Παναθηναϊκός: Για την υπέρβαση οι «πράσινοι» στο Άμστερνταμ

0 comments

Η ήττα με 0-1 στην Αθήνα από τον Άγιαξ έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό και στην προσπάθειά του να περάσει στα play off του Europa League. Απόψε (21:15, CosmoteSport 2) στην εντυπωσιακή «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ οι «πράσινοι» ψάχνουν την υπέρβαση για να συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Ντιέγκο Αλόνσο περιμένει από την ομάδα του να μπει αποφασιστικά και με κυριαρχία στο παιχνίδι, όπως τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Σίγουρα πάντως ο Παναθηναϊκός πρέπει να παρουσιάσει μια βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ.

Στα θετικά για τον Ουρουγουανό προπονητή το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει απουσίες πέρα από εκείνη του Μπάλντοκ, με τον Αλόνσο να παίρνει μαζί του όλους τους άλλους παίκτες και με τον Φώτη Ιωαννίδη να αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα στην κορυφή της επίθεσης.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τους «πράσινους» είναι με τον Ντραγκόφσκι στην εστία, τους Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Ίνγκασον και Βαγιαννίδη στην άμυνα, τους Αράο και Τσέριν στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Μπακασέτα μπροστά τους, τους Τετέ και Μαντσίνι στα «φτερά» και τον Ιωαννίδη στη θέση του φορ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More