Thursday, September 19, 2024
Home » Περιορισμένος αριθμός οικοπέδων σε τιμές ευκαιρίας στη Νέα Λήδρα

Περιορισμένος αριθμός οικοπέδων σε τιμές ευκαιρίας στη Νέα Λήδρα

0 comments

Μόλις πέντε οικόπεδα παραμένουν διαθέσιμα στην περιοχή «Νέα Λήδρα» του νεοσύστατου Δήμου Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου. Η Altamira Real Estate πρόσφατα παρουσίασε 14 οικόπεδα στον ίδιο διαχωρισμό, τα οποία έγιναν ανάρπαστα λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος των αγοραστών. Επομένως για λίγες ακόμη ημέρες μέχρι και το επόμενο άνοιγμα στις 27 Αυγούστου, τα ακίνητα διατίθενται σε ελκυστικές τιμές από €80.000.

Τα διαθέσιμα οικόπεδα στη Νέα Λήδρα, αποτελούν μέρος του υπό εξέλιξη διαχωρισμού 75 οικοπέδων, το εμβαδόν των οποίων κυμαίνεται από 528 τ.μ. έως και 566 τ.μ. και οι επιφυλασσόμενες τιμές τους μεταξύ €80.000 και €85.000.

Η ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή της Νέας Λήδρας παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση στα οικιστικά ακίνητα, καθώς πρόκειται για νεόδμητη περιοχή όπου πρόκειται να φιλοξενεί σύντομα νέες οικιστικές μονάδες. Η περιοχή διαθέτει προσβάσεις σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις, ενώ απολαμβάνει εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο, το κέντρο της πόλης και τις γειτονικές κοινότητες. Νοείται ότι με την ολοκλήρωση του Περιμετρικού Δρόμου Λευκωσίας η εγγύτητα τους με το κέντρο της Λευκωσίας θα ενισχυθεί περαιτέρω.

Τα ακίνητα εμπίπτουν στην Πολεοδομική Ζώνη Kα8, που επιτρέπει ποσοστό κάλυψης 35% και Συντελεστή Δόμησης 60%. Έχουν ορθογώνιο σχήμα με ομαλή επίπεδη επιφάνεια, με μεγάλο πρόσωπο στον δρόμο, ενώ κάποια εξ αυτών είναι γωνιακά. Οι εργασίες διαχωρισμού γης των οικοπέδων βρίσκονται σε αρχικό στάδιο και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν πριν το τέλος του 2025.

Κλικ εδώ για να δεις όσα οικιστικά οικόπεδα παραμένουν διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή της «Νέας Λήδρας»

Προνομιακά οικόπεδα στον Δήμο Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου

Σε ασυναγώνιστες τιμές που ξεκινούν από €55.000 η Altamira Real Estate παρουσιάζει μοναδικές ευκαιρίες σε οικιστικά οικόπεδα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Νότιας – Λευκωσίας Ιδαλίου.

Το εμβαδόν των ακινήτων κυμαίνεται από 521 τ.μ. έως 1.030 τ.μ. και εμπίπτει στην Πολεοδομική Ζώνη Κα6, με συντελεστή δόμησης 90% και ποσοστό κάλυψης 50%. Όλα τα οικόπεδα διαθέτουν ορθογώνιο σχήμα με ομαλή επίπεδη επιφάνεια, καθώς και μεγάλο πρόσωπο στον δρόμο, ενώ κάποια από αυτά είναι γωνιακά.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν τις πληροφορίες των ακινήτων στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους όρους της εκστρατείας, οι αναγραφόμενες τιμές των ακινήτων είναι επιφυλασσόμενες, επομένως οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το ακίνητο της επιλογής τους υποβάλλοντας προσφορές ίσες ή μεγαλύτερες της αναγραφόμενης τιμής. Επισημαίνεται πως χαμηλότερες προσφορές της αναγραφόμενης τιμής θα απορρίπτονται αυτόματα. Το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More