Thursday, September 19, 2024
Home » Πυρκαγιές Αττικής: Επικοινωνία Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη – Φεύγει απόψε η αποστολή

Πυρκαγιές Αττικής: Επικοινωνία Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη – Φεύγει απόψε η αποστολή

0 comments

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή της Αττικής.

Κατά την τηλεφωνική τους συνομιλία, ο Έλληνας Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Ελλάδας για αποστολή κυπριακής αποστολής, για να συνδράμει στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς που μαίνεται στην Αττική.

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ενημέρωσε τον Έλληνα Πρωθυπουργό για όλες τις συντονισμένες ενέργειες, στις οποίες προβαίνουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη σύσταση αποστολής και για τη ναύλωση αεροσκάφους, για την άμεση μετάβαση της αποστολής στην Αττική, ούτως ώστε να συνδράμει στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης τόνισε ότι η Κύπρος πάντα βρίσκεται και θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας και εξέφρασε την ευχή η πύρινη λαίλαπα να τεθεί το συντομότερο δυνατόν υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, η αποψινή πτήση για μεταφορά της αποστολής στην Ελλάδα για συνδρομή στην κατάσβεση των πυρκαγιών θα διατεθεί δωρεάν από την Skyexpress.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More