Friday, September 20, 2024
Home » Νέο ατύχημα με τετράτροχη στον Ακάμα – Κατέληξε στη θάλασσα

Νέο ατύχημα με τετράτροχη στον Ακάμα – Κατέληξε στη θάλασσα

0 comments

Στη θάλασσα κατέληξε τετράτροχη μοτοσικλέτα ενοικιάσεως αφού πρώτα έπεσε σε γκρεμό 90 μέτρων ως αποτέλεσμα τροχαίου που συνέβη την Κυριακή στα Λουτρά της Αφροδίτης. Ο οδηγός και η επιβάτης οι οποίοι είχαν πέσει στο δρόμο απολύθηκαν από το νοσοκομείο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όταν 22χρονος οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα ενοικιάσεως με συνοδηγό 24χρονη στον αγροτικό χωμάτινο δρόμο από Φοντάνα Αμορόζα προς τα Λουτρά της Αφροδίτης.

Στην περιοχή Κακοσκάλι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο της τετράτροχης με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί σε άκρη του δρόμου. Τόσο ο οδηγός όσο και η συνοδηγός έπεσαν στον δρόμο ενώ η τετράτροχη έπεσε στο γκρεμό περίπου 90 μέτρων και κατέληξε στην θάλασσα.

Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και αργότερα στο Νοσοκομείο Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό έφεραν εκδορές και τραύματα τριβής και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκαν.

Και τα δύο πρόσωπα φορούσαν προστατευτικά κράνη.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More