Friday, September 20, 2024
Home » Απίστευτο! Ένας αγρότης στην ομάδα ανάπτυξης του The Witcher 4

Απίστευτο! Ένας αγρότης στην ομάδα ανάπτυξης του The Witcher 4

0 comments

Ο Pawel Sasko της CD Projekt Red, που είναι τώρα ο αναπληρωτής διευθυντής στο Cyberpunk 2, εξήγησε πώς ένας αγρότης παντζαριών στην Αυστραλία τράβηξε την προσοχή του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Πολωνία για να εργαστεί στο The Witcher 4!

Αναλυτικότερα, σε μια εκτενή συνέντευξη, ο Sasko συμβούλεψε τους επίδοξους προγραμματιστές παιχνιδιών να “μάθουν πώς να κάνουν mods”, καθώς περίπου οι μισοί από τους ανθρώπους που φτιάχνουν quests για το Cyberpunk 2 αυτή τη στιγμή είναι πρώην modders. Στην ίδια συνέντευξη, μίλησε για την εμπνευσμένη ιστορία του ανώτερου σχεδιαστή quests, Eero Varendi, που ξεκίνησε να φτιάχνει mods τα βράδια μετά από τη δουλειά στα χωράφια με τα παντζάρια. Ο Varendi τράβηξε για πρώτη φορά την προσοχή του Sasko “πριν από επτά ή οκτώ χρόνια”, όταν δημοσιεύτηκε ένα βίντεο στο YouTube που έδειχνε τον πρόλογο του The Witcher 1 στο The Witcher 3 χάρη στο θαύμα των mods.

“Είδα το βίντεο και σκέφτηκα, γαμώτο, αυτή είναι τόσο υψηλής ποιότητας δουλειά, οπότε ρώτησα τον CDPR narrative director Philipp Weber, που είναι modder, ξέρεις αυτόν τον τύπο στην κοινότητα;”. Μου είπε, “ναι, ξέρω ποιος είναι”, και είπα στείλε του μήνυμα και πες του να μας στείλει το βιογραφικό του. Μας έστειλε το βιογραφικό και κάναμε το τεστ, το τεστ ήταν εξαιρετικό. Ήταν σπουδαίος. Έκανε ένα εξαιρετικό τεστ σχεδίασης.

“Και μετά είχαμε συζητήσεις, και νομίζω ότι ήταν 20 ή 21 ετών, και εκείνη την εποχή ήταν στην Αυστραλία και μάζευε παντζάρια με μια τεράστια αλωνιστική μηχανή. Αυτό έκανε, και έκανε mods τα βράδια. Έτσι τον πήρα από την Αυστραλία στην Πολωνία, και είναι από την Εσθονία και το όνομά του είναι Eero Varendi. Ναι, εκπληκτικός τύπος. Είναι τώρα ανώτερος σχεδιαστής στο Polaris, το νέο παιχνίδι Witcher. Είναι εμμονικός με το Witcher”.

Δεν είναι ασυνήθιστο για ένα στούντιο βιντεοπαιχνιδιών να προσλαμβάνει καταξιωμένους modders ως προσωπικό, με τις Valve, Activision Blizzard, Bethesda, και ακόμα και τον δημιουργό του Stardew Valley, Eric Barone, να είναι παραδείγματα εκτός από την CDPR. Ωστόσο, η σύνθεση της ομάδας quests του Cyberpunk 2 με τους μισούς πρώην modders είναι εξαιρετική ανεξαρτήτως περιεχομένου, και αυτή η γνώση από τον Sasko δείχνει ότι μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το πού ζει, αρκεί η δουλειά του να μιλάει από μόνη της.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More