Friday, September 20, 2024
Home » Ομόνοια: Η επιμονή ενός ικανού φορ…

Ομόνοια: Η επιμονή ενός ικανού φορ…

0 comments

Σουτ στον τερματοφύλακα, νέο σουτ άστοχο, κεφαλιά στο δοκάρι… Ένα τσουβάλι ευκαιρίες έχασε ο Μάριους Στεπίνσκι στο πρώτο ημίχρονο του πρόσφατου αγώνα τηςΟμόνοιας με τη Φέχερβαρ. Μέσα στις φάσεις ο Πολωνός, αλλά ήταν άστοχος, ενώ δεν τον ήθελε και η μπάλα. Ωστόσο, το γκολ που πέτυχε στο 60’, ήταν η λύτρωση. Το έδειξε με τον πανηγυρισμό του.

Έσκασε ο άνθρωπος να χάνει τη μια ευκαιρία μετά την άλλη… Ένας ικανός επιθετικός, που θα πάει, θα βρει τον δρόμο για τα δίχτυα. Άλλωστε, όταν έχει σωστές τοποθετήσεις, τροφοδοτείται σωστά, παλεύει και ψάχνει το γκολ, κάποια στιγμή θα το βάλει. Αυτό έγινε με τον Πολωνό φορ την περασμένη Πέμπτη. Η προσδοκία είναι, το συγκεκριμένο γκολ, που ήταν το δεύτερο στα πρώτα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια, να τον βοηθήσει να έχει ανάλογη συνέχεια.

Στην Ομόνοια πιστεύουν στον Στεπίνσκι, την ίδια ώρα όμως, εντείνονται οι ενέργειες για την προσθήκη ακόμη ενός επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά και μεγαλύτερη δεινότητα στο σκοράρισμα. Να έχει αποδεδειγμένα το γκολ, ώστε να αυξηθεί και το ποσοστό αποτελεσματικότητας, που θα συμβάλλει σε επιτυχίες της ομάδας. Τέθηκε ψηλά ο πήχης, για την ώρα όμως ακόμη να προκύψει συμφωνία. Ενδέχεται αυτό να γίνει μετά τον επαναληπτικό με τη Φέχερβαρ την προσεχή Τετάρτη.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More