Friday, September 20, 2024
Home » Η υπέροχη ανάρτηση της Μαριλένας: «Παύλο, είσαι η ενσάρκωση της ελπίδας»

Η υπέροχη ανάρτηση της Μαριλένας: «Παύλο, είσαι η ενσάρκωση της ελπίδας»

0 comments

Η Μαριλένα Μακρή δεν ήταν απλά μια συναθλήτρια για τονΠαύλο Κοντίδη, με τον οποίο συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Ήταν μια ένθερμος συμπαραστάτης και την ημέρα της κούρσας του τελικού, η οργανωτής της κερκίδας υπέρ του Κύπριου Ολυμπιονίκη μας!

Με μια υπέροχή ανάρτησή της, η Μαριλένα Μακρή εξηγεί πόσο επέδρασε στη ζωή και στην καριέρα της ο Παύλος Κοντίδης: «Ήμουν μόλις 10 χρονών όταν κάθισα μπροστά στην τηλεόραση και είδα το Παύλο Κοντίδη @pavloskontides να κερδίζει το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο της Κύπρου, μια στιγμή που άλλαξε για πάντα τη ζωή μου. Η νίκη του δεν έφερε μόνο υπερηφάνεια στο έθνος μας, άναψε ένα όνειρο σε μένα. Ήθελα να ακολουθήσω τα βήματά του, να πολεμήσω με την ίδια αποφασιστικότητα που τον έφερε στο μεγαλείο. Στα 16, αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα όταν προκρίθηκα στο Τόκιο2020. Σε κάθε βήμα, ήταν ο Παύλος που με ενέπνευσε να πιστέψω στον εαυτό μου, να πιστέψω ότι θα μπορούσα να φτάσω και εγώ στην Ολυμπιακή σκηνή.

Τώρα, 12 χρόνια μετά το πρώτο μετάλλιο, είχα το τεράστιο προνόμιο να παρακολουθήσω τη δεύτερη απίστευτη νίκη του. Βλέποντας τον Παύλο να πετυχαίνει αυτό που φαινόταν αδύνατο για άλλη μια φορά με γεμίζει με μια ανανεωμένη αίσθηση σκοπού. Παύλο, είσαι κάτι παραπάνω από ένα απλό είδωλο για μένα, είσαι η ενσάρκωση της ελπίδας, της αποφασιστικότητας και του τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για τα όνειρά σου. Έχετε εμπνεύσει μια ολόκληρη γενιά και είμαι απεριόριστα ευγνώμων για το μονοπάτι που χάραξες για όλους μας.

Σας ευχαριστούμε που μας δείξατε ότι με πάθος και επιμονή, όλα είναι δυνατά. Είμαι περήφανος που ακολουθώ τα βήματά σου και παλεύω για το δικό μου ταξίδι».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More